Fruit Ninja 2: Διαθέσιμο το sequel σε Android και iOS

Στις αρχές των ’10s, όποιος είχε στα χέρια του κάποιο iPhone ή Android smartphone ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα κατέβαζε τα Angry Birds και Fruit Ninja. Για το πρώτο είδαμε τα επόμενα χρόνια να ακολουθούν πολλές νέες εκδόσεις και διαφορετικά στυλ gameplay (για να μην επεκταθούμε σε σειρές anime, ταινίες, κουκλάκια κλπ.), αλλά παρόδοξως, το Fruit Ninja δεν απέκτησε κάποιο sequel.

Δεν γνωρίζουμε αν η Halfbrick Studios είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να αρμέξει τη μεγαλύτερη επιτυχία της με περισσότερα από 100 εκατ. installs (εντάξει, και το Jetpack Joyride τα έχει πάει περίφημα), αλλά τα χρόνια πέρασαν και χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μια δεκαετία για να δούμε το Fruit Ninja 2.

Το νέο mobile game δεν φαίνεται να διαφοροποιείται ιδιαίτερα από το original, καθώς ο στόχος παραμένει να κόβεις γρήγορα τα φρούτα στη μέση, αλλά έχει προσθέσει την επιλογή για να αγοράσεις το Battle Pass που ξεκλειδώνει πιο γρήγορα περισσότερους χαρακτήρες και σπαθιά. Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε νοσταλγήσει τα πρώτα χρόνια των smartphones, τότε ρίξτε μια ματιά και στο Fruit Ninja 2.

Fruit Ninja 2 - [Google Play Link]

Fruit Ninja 2 - [App Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading