Φθινοπωρινές εκπτώσεις για Windows 10 από μόλις €7.40

Τα κλειδιά Windows και Office συνεχίζουν να ενδιαφέρουν χιλιάδες χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους, και ο ανταγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων που ειδικεύονται σε αυτές τις πωλήσεις είναι σαφέστατα με το μέρος μας, διότι οι τιμές πέφτουν διαρκώς!

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του GoDeal24.com να ξεκινήσει τις φθινοπωρινές προσφορές του με εξαιρετικές τιμές για λογισμικό της Microsoft, αφού μπορούμε να αποκτήσουμε κλειδί για Windows 10 από €7.40 και Office από €20.68! Το κατάστημα σημειώνει πως η πάγια έκπτωση για Windows είναι στο 50% χρησιμοποιώντας το κουπόνι SGO50, 62% για προϊόντα Office με το κουπόνι SGO62 στο ταμείο και 55% για πακέτα που συνδυάζουν Windows και Office.

godeal24.jpg

Συγκεκριμένα, δηλώνοντας το κουπόνι SGO50 στο ταμείο θα βρείτε τα παρακάτω στις αναγραφόμενες τιμές:

Με το κουπόνι SGO62 μπορείτε να αποκτήσετε τα παρακάτω:

Τέλος, το κουπόνι SGO55 ισχύει για τα ακόλουθα πακέτα: 

Οι προσφορές αυτές ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για την ενέργεια Autumn Flash Sale του καταστήματος GoDeal24.com.

Σχετικά με το GoDeal24.com

Το GoDeal24.com αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που ασχολούνται με την πώληση γνήσιων κλειδιών για video games και λογισμικό. Παρέχει υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές των χρηστών. Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στη διεύθυνση service @ godeal24.com

Loading