G App ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Τα πάντα για την εφαρμογή που ξέρει πως να σε επιβραβεύει

smartphones αποτελούν σήμερα ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία της καθημερινότητας μας και πλέον ολοένα και περισσότεροι στρεφόμαστε σε αυτά για τις online αγορές μας.

Πέραν της ταχύτητας και της αμεσότητας που μας προσφέρει ένα smartphone, δεν θα ήταν τέλειο να κερδίζαμε και κάτι περισσότερο από τη χρήση τους; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την δίνει με τον καλύτερο τρόπο ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, λανσάροντας την εφαρμογή G App για συσκευές Android & iOS, η οποία έρχεται να επιβραβεύσει τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους με πολλούς τρόπους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου!

g-app-1.jpg

Σύστημα Επιβράβευσης

Η εφαρμογή G App είναι το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που μας δίνει πόντους για κάθε αγορά που πραγματοποιούμε στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.germanos.gr. Η συλλογή αυτών των πόντων γίνεται με διάφορους τρόπους, όπως η πανεύκολη εγγραφή στην εφαρμογή (με αριθμό τηλεφώνου ή λογαριασμό email), με κάθε σύνδεση μία φορά την εβδομάδα, με σύσταση σε φίλους για να κατεβάσουν την εφαρμογή, παίζοντας παιχνίδια, με τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου και με κάθε αγορά που κάνουμε (αναλογία €1=5 πόντοι). Κερασάκι το bonus των 1000 πόντων στα γενέθλια του χρήστη!

g-app-2.jpg

Πως εξαργυρώνεις τους πόντους σου

Μέσα από την εφαρμογή G App μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή το σύνολο των πόντων που έχεις συλλέξει, καθώς βρίσκεται σε εμφανές σημείο σε κάθε οθόνη της εφαρμογής επάνω δεξιά. Για να τους εξαργυρώσεις θα χρειαστεί να επιλέξεις την καρτέλα “Κουπόνια” και ανάλογα με τον αριθμό πόντων που έχεις, μπορείς να επιλέξεις τη δημιουργία του εκάστοτε εκπτωτικού κουπονιού. Συγκεκριμένα υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές

  • 2500 πόντοι -> €5 εκπτωτικό κουπόνι
  • 5000 πόντοι -> €10 εκπτωτικό κουπόνι
  • 10000 πόντοι -> €20 εκπτωτικό κουπόνι
  • 25000 πόντοι -> €50 εκπτωτικό κουπόνι
g-app-3.jpg


Να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να εξαργυρώσεις όλους τους πόντους με μιας στο κουπόνι με τη μεγαλύτερη αξία, αλλά μπορείς να τους μοιράσεις σε περισσότερα κουπόνια, ανάλογα με την αγορά που θέλεις να πραγματοποιήσεις τη δεδομένη στιγμή. Μπορείς ακόμα να εξαργυρώσεις τους πόντους σου σε δωροεπιταγές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, όπως TGI Friday’s, L’ artigiano, Yolenis, Notos.gr, στο Parkaround, με εισιτήρια στο «Μουσείο Ψευδαισθήσεων» (Museum of Illusions Athens) κ.ά.

Για να δεις πιο αναλυτικά τους διαθέσιμους πόντους, τις εξαργυρώσεις και τις συναλλαγές που έχεις πραγματοποιήσει, μπορείς να επιλέξεις την καρτέλα “Προφίλ”. Εκεί υπάρχουν και οι πληροφορίες του λογαριασμού σου, όπως και η ενότητα “Εισιτήρια & Προσκλήσεις”.

g-app-4.jpg

Τι άλλο μου προσφέρει το G App

Η εφαρμογή G App δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το σύστημα πόντων. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβραβεύει τους χρήστες με ειδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, με αποκλειστικούς διαγωνισμούς για να κερδίσουν πλούσια δώρα όπως αυτός που τρέχει τώρα με δώρα από τη Samsung, προσωποποιημένες προτάσεις με βάση το προφίλ τους, αλλά και με ενημερωτικό υλικό για τα σημαντικότερα νέα στον χώρο της τεχνολογίας! Επίσης, μπορείς να διαβάσεις τα πιο πρόσφατα ενημερωτικά φυλλάδια και να βρεις το κοντινότερο φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην περιοχή όπου βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή.

g-app-5.jpg

Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς η εφαρμογή G App θα ανανεώνεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο, νέες προσφορές, νέους διαγωνισμούς και ακόμα πιο στοχευμένες προτάσεις για τον κάθε χρήστη ξεχωριστά.

Μπες και εσύ στην καρδιά της τεχνολογίας κατεβάζοντας τώρα το G App στη συσκευή σου! Γιατί η καλή εφαρμογή κάνει τους καλούς φίλους!

G App - [Google Play Link]

G App - [App Store Link]

Remote file

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading