Galactic Civilizations III: Διαθέσιμο δωρεάν (ξανά) στο Epic Games Store

Όπως και πέρυσι περίπου την ίδια εποχή, έτσι και φέτος το κατάστημα Epic Games Store προσφέρει εντελώς δωρεάν το Galactic Civilizations III από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε ήδη στη βιβλιοθήκη σας το παιχνίδι, αλλά όσοι δεν το προλάβατε πέρυσι τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να “διορθώσετε το λάθος”.

Το Galactic Civilizations III είναι ένα 4X turn-based παιχνίδι στρατηγικής που καλεί τον παίκτη να δημιουργήσει τον δικό του γαλαξιακό πολιτισμό και να κυριαρχήσει απέναντι στους άλλους που θα ανακαλύψει στην πορεία, είτε μέσω της διπλωματίας, είτε μέσω της τεχνολογικής υπεροχής, είτε μέσω πολέμων και κατασκοπίας. Κάτι σαν Civilization, δηλαδή, απλά στο Διάστημα. Σε αυτό το τρίτο μέρος της σειράς προστέθηκε για πρώτη φορά multiplayer mode και online co-op mode, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται τα expansions The Crusade και Retribution.

Galactic Civilizations III - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading