Galaxy S22 Ultra: Το smartphone που είναι Ultra σε όλα του!

Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που τα smartphones έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο και πλέον έχει γίνει ξεκάθαρο, ότι ο χρήστης θέλει να έχει στα χέρια του μια συσκευή που να του προσφέρει τα πάντα. Η Samsung για μια ακόμη φορά αφουγκράζεται τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών και παρουσιάζει το Galaxy S22 Ultra.

Μια συσκευή με όμορφη και ανθεκτική κατασκευή, εκπληκτική οθόνη, υψηλή απόδοση, ισχυρή κάμερα και μεγάλη αυτονομία, η οποία έρχεται να θέσει νέους κανόνες στην κατηγορία των smartphones.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv.jpg

Το Galaxy S22 Ultra μετουσιώνει όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα των φορητών συσκευών. Με απλό και συνάμα premium σχεδιασμό εμπνευσμένο από την σειρά Samsung Galaxy Note είναι το πρώτο smartphone της σειράς Samsung Galaxy S που ενσωματώνει τη γραφίδα S Pen στο κάτω μέρος για να δώσει στον χρήστη νέες δυνατότητες που απογειώνουν την παραγωγικότητα, την δημιουργικότητα και την φαντασία επάνω στην φανταστική μεγάλη οθόνη του. Ταυτόχρονα, οι νέες εξελιγμένες κάμερες ανοίγουν νέους ορίζοντες στις λήψεις φωτογραφιών και videos ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτισμού, αλλά και στην επικοινωνία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-1.jpg

Ένας απολαυστικός συνδυασμός των σειρών Samsung Galaxy S και Galaxy Note

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός της σειράς Samsung Galaxy Note εξελίσσεται σε μια ακόμη πιο εντυπωσιακή μορφή, με λεπτό περίγραμμα και κυρτές πλευρές έτσι ώστε η οθόνη να αγκαλιάζει το σώμα της συσκευής για ένα πιο εργονομικό και άνετο κράτημα. Το matte φινίρισμα στο πίσω μέρος προστατεύει από δαχτυλιές, ενώ οι αισθητήρες της κάμερας είναι τοποθετημένοι ξεχωριστά ο καθένας για να του δώσουν μια στυλάτη και μοντέρνα εμφάνιση. Και από πλευράς ανθεκτικότητας; Η εταιρεία έχει επιλέξει το νέο τρομερά ανθεκτικό υλικό Armor Aluminum, καθώς και επικάλυψη Gorilla Glass Victus+ για την οθόνη, με την κατασκευή να είναι πιστοποιημένη μεIP68 για προστασία από νερό και σκόνη*!

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-2.jpg

Στην πρόσοψη κυριαρχεί η πιο εντυπωσιακή και φωτεινή οθόνη που έχουμε δει στη σειρά Galaxy S, με panel 6.8’’ Dynamic AMOLED 2X που φτάνει σε επίπεδα φωτεινότητας 1750nits και αντίθεση 3.000.000:1 για απαράμιλλη ευκρίνεια και καθαρότητα εικόνας ακόμα και κάτω από το έντονο φως της ημέρας σε εξωτερικούς χώρους! Τα χρώματα είναι εξαιρετικά ζωντανά χάρη στην τεχνολογία Vision Booster, ενώ ο αυτόματα προσαρμόσιμος υψηλός ρυθμός ανανέωσης εικόνας 120Hz προσφέρει στον χρήστη μια απίστευτα ομαλή εμπειρία περιήγησης σε όλο το σύστημα, στο Internet και σε πληθώρα εφαρμογών. Παράλληλα, η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τον φωτισμό στο περιβάλλον και κατεβαίνει σε πολύ χαμηλό επίπεδο για μια πραγματικά ξεκούραστη εμπειρία χρήσης το βράδυ.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-3.jpg

Σημαντικό, επίσης, το γεγονός ότι η οθόνη προσφέρει υψηλότατη ανάλυση QHD+ (3088 x 1440, 500ppi) και ταχεία απόκριση στην αφή (240Hz), ώστε να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες, σειρές και games χωρίς κανέναν περιορισμό. Το μεγάλο μέγεθος ευνοεί ιδιαίτερα τους επαγγελματίες που χρειάζονται τον απαιτούμενο χώρο για να χρησιμοποιούν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, όπως και τους δημιουργούς περιεχομένου που μπορούν να εκμεταλλεύονται την ισχύ του Galaxy S22 Ultra για να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες και τα videos τους απευθείας στη συσκευή τους. Φυσικά, όλα αυτά διευκολύνονται ιδιαίτερα με τη βοήθεια της νέας γραφίδας S Pen που έρχεται για πρώτη φορά ενσωματωμένη σε ειδική υποδοχή στο κάτω μέρος του Galaxy S22 Ultra.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-4.jpg

Η Samsung έχει εξελίξει σημαντικά την γραφίδα S Pen, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο απόκρισηςστην επικοινωνία με την οθόνη, μια βελτίωση της τάξεως του 70%. Με μικρό βάρος και εργονομικό σχεδιασμό, η νέα γραφίδα S Pen μετατρέπεται σε ένα εξαιρετικό εργαλείο για να κρατάς σημειώσεις, να σχεδιάζεις και να διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές χωρίς να αγγίζεις την οθόνη, δίνοντας σου την αίσθηση πως κρατάς ένα πραγματικό μολύβι ή στιλό.

Υψηλές επιδόσεις, ταχύτητα και μεγάλη αυτονομία

Το Galaxy S22 Ultra είναι….ultra σε όλες του τι εκφάνσεις και το hardware είναι η επιτομή της ισχύος του. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής, η άφθονη μνήμη RAM και ο ταχύτατος αποθηκευτικός χώρος αποτελούν εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας ακόμα και στα πιο ακραία σενάρια χρήσης. Ταυτόχρονα, ο χρήστης απολαμβάνει την πρόσβαση στα ταχύτερα δίκτυα WiFi (πρότυπο Wi-Fi 6E) και 5G για να έχει τα πάντα στα χέρια του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οπουδήποτε και αν βρίσκεται, ενώ αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα mobile games.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-5.jpg

Στο θέμα της ασφάλειας, η πλατφόρμα Samsung Knox διασφαλίζει την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων και την ιδιωτικότητα του χρήστη στο background, και βέβαια προσφέρονται δύο τρόποι για γρήγορο και αξιόπιστο βιομετρικό ξεκλείδωμα (in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και σύστημα αναγνώρισης προσώπου μέσω της εμπρόσθιας κάμερας).

Ως μία all-around συσκευή, το Galaxy S22 Ultra έχει τα φόντα να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη του χρήστη και, το κυριότερο, τα καταφέρνει χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε θέματα ταχύτητας, απόδοσης και αυτονομίας. Ειδικά για το τελευταίο να σημειώσουμε, ότι κρύβει μέσα του μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που βγάζει με άνεση μια ολόκληρη ημέρα βαριάς χρήσης. Υποστηρίζει, επίσης, δυνατότητα φόρτισης σε ισχύ 45W για γρήγορο γέμισμα, όπως και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-6.jpg

Με τόσο μεγάλη ισχύ, μια άλλη παράμετρος που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας είναι η δυνατότητα να το μετατρέψεις σε…υπολογιστή συνδέοντας μια εξωτερική οθόνη μέσω της λειτουργίας Samsung DeX.

Μοναδικές δυνατότητες κάμερας μέρα και νύχτα

Σε απόλυτη αρμονία με τα υπόλοιπα ultra χαρακτηριστικά, το Galaxy S22 Ultra είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικές κάμερες που εκτοξεύουν την ποιότητα των λήψεων φωτογραφιών και videos σε νέα επίπεδα είτε φωτογραφίζεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή της νύχτας.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο νέος κύριος αισθητήρας 108MP, ο οποίος διαθέτει τα μεγαλύτερα pixels που έχουμε δει ποτέ από τη Samsung, με αποτέλεσμα να απορροφά περισσότερο φως και δεδομένα για απίστευτα καθαρές λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια, ζωντανά χρώματα και αληθινή αποτύπωση του κάδρου που βλέπει ο χρήστης στην εντυπωσιακή οθόνη του. Οι λήψεις κινούνται επίσης στο υψηλότερο επίπεδο με τη χρήση του υπερευρυγώνιου φακού για να χωράς στην εικόνα περισσότερα από αυτά που βλέπει το μάτι.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-7.jpg

Αν πάλι θέλεις να φέρεις κοντά σου αυτά που βρίσκονται πραγματικά μακριά, τότε η χρήση των δύο τηλεφακών (3x και 10x οπτικό zoom αντίστοιχα) σε βοηθά να τα δεις και να τα απαθανατίσεις με τρομερή λεπτομέρεια και καθαρότητα, ενώ δεν λείπει η δυνατότητα για ψηφιακό zoom μέχρι και 100x!

Η βασική εφαρμογή της κάμερας προσφέρει πληθώρα διαφορετικού τύπου λήψεων που προκαλούν τον χρήστη να τις δοκιμάσει για να επεκτείνει ακόμη περισσότερα τα όρια της δημιουργικότητας του. Απαράμιλλες λήψεις πορτραίτων σε επαγγελματικό επίπεδο, σημαντικά βελτιωμένες λειτουργίες νυχτερινών λήψεων και με τις 5 κάμερες, ουσιαστική υποβοήθηση από την Τεχνητή Νοημοσύνη για την καταλληλότερη αυτόματη παραμετροποίηση ανάλογα με τις συνθήκες της λήψης, αλλά και εκπληκτική σταθερότητα στα videos χάρη στην τεχνολογία VDIS (Video Digital Stabilization) είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιμένουν τον επίδοξο χρήστη στο Galaxy S22 Ultra.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-8.jpg

Για τους πιο προχωρημένους, η ξεχωριστή εφαρμογή Expert RAW τους δίνει την ευχέρεια να εκμεταλλευτούν πλήρως τις υπολογιστικές δυνατότητες του Galaxy S22 Ultra για να παραμετροποιήσουν και να επεξεργαστούν με απόλυτη ελευθερία τις λήψεις τους, διαμορφώνοντας χειροκίνητα την ισορροπία λευκού, το ISO, την ταχύτητα κλείστρου κλπ. Επίσης, προσφέρεται η επιλογή για αποθήκευση των φωτογραφιών σε RAW format έως 16-bit για περαιτέρω επαγγελματική επεξεργασία σε κάποιον υπολογιστή.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι το ολοκληρωμένο πακέτο που ψάχνετε σε ένα smartphone! Κρατήστε, πως όσοι το επιλέξουν επωφελούνται με δωρεάν συνδρομή για τέσσερις μήνες στην υπηρεσία YouTube Premium** για μία εμπειρία με αποκλειστικά προνόμια χωρίς διαφημίσεις.

samsung-galaxy-s22-ultra-adv-9.jpg

*Tα Galaxy S22 Ultra και S Pen έχουν πιστοποίηση IP68. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό έως 1,5 μέτρου για έως 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Loading