Games With Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια για το μήνα Δεκέμβριο

Η Microsoft προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των τελευταίων 4 δωρεάν παιχνιδιών για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate για το 2021. Τα δωράκια για το μήνα Δεκέμβριο ακολουθούν και πάλι την κλασική συνταγή της εταιρείας, δηλαδή είναι όλα playable στα Xbox One και Xbox Series X/S, ενώ δύο από αυτά είναι διαθέσιμα και για το Xbox 360.

The Escapists 2

The Escapists 2 (1 έως 31 Δεκεμβρίου 2021, Xbox One / Series X/S)

Το sequel στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου σκοπός σου είναι να οργανώσεις την απόδραση σου από τη φυλακή. Μαζεύεις αποθέματα, γυμνάζεις το κορμί του χαρακτήρα και παρατηρείς τις κινήσεις των δεσμοφυλάκων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για τοπικό ή online multiplayer.

Tropico 5

Tropico 5 - Penultimate Edition (16 Δεκεμβρίου 2021 - 15 Ιανουαρίου 2022, Xbox One / Xbox Series X/S)

Το Tropico 5 είναι ένα simulation game που σας βάζει στον ρόλο ενός δικτάτορα που έχει ως σκοπό να τρέξει τη “δυναστεία του” από την εποχή των αποικιών έως τον 21ο αιώνα. Επίσης, είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς που υποστηρίζει co-op και ανταγωνιστικό multiplayer έως 4 παικτών.

Orcs Must Die!

Orcs Must Die! (1-15 Δεκεμβρίου 2021, Xbox 360 / One / Series X/S)

Το δημοφιλές action-strategy game της Robot Entertainent όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός πανίσχυρου μάγου που έχει στη διάθεση του πληθώρα θανατηφόρων όπλων, ξόρκια και παγίδες για να υπερασπιστεί 24 οχυρά από τις ορδές των Orcs (και όχι μόνο).

Insanely Twisted

Insanely Twisted Shadow Planet (16 έως 31 Δεκεμβρίου 2021, Xbox 360 / One / Series X/S)

Ένα μοναδικό 2D action-adventure game γεμάτο ιδιαίτερους κόσμους, παράξενα πλάσματα και πολύπλοκους γρίφους στον δρόμο του πρωταγωνιστή να φτάσει στο κέντρο του μυστηριώδους Shadow Planet.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading