Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια Xbox για τον Ιούνιο 2022

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα δωρεάν παιχνίδια που μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate για το μήνα Ιούνιο, διατηρώντας αναλλοίωτη τη συνταγή των 4 τίτλων εκ των οποίων οι 2 είναι διαθέσιμοι και για το Xbox 360.

Παραδόξως, το πιο ηχηρό όνομα είναι ένας τίτλος του Xbox 360, το εξαιρετικό Super Meat Boy που κέρδισε τους gamers και τους κριτικούς χάριν στο υψηλό επίπεδο δυσκολίας και το έντονο gameplay. Εξίσου πολύ ενδιαφέρον είναι και το Raskulls (επίσης για το Xbox 360), ένα action platform που ενισχύεται με την προσθήκη online multiplayer.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους Xbox One/Series X/S, οι έξτρα επιλογές είναι το Aven Colony, ένα city management παιχνίδι στρατηγικής που έλαβε ανάμεικτες κριτικές όταν κυκλοφόρησε το 2017, καθώς και το Project Highrise: Architect’s Edition.

Είναι εμφανές εδώ και αρκετούς μήνες ότι η Microsoft δεν προσπαθεί ιδιαίτερα να γίνει αρεστή μέσω των Games with Gold. Άλλωστε, το βάρος έχει πέσει ξεκάθαρα στην ενίσχυση της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate που ούτως ή άλλως σου δίνει πρόσβαση σε πληθώρα τίτλων με μια λογική μηνιαία συνδρομή.

Games with Gold - Ιούνιος 2022

  • Aven Colony (1 έως 30 Ιουνίου, Xbox One / Series X/S)
  • Project Highrise: Architect's Edition (16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου, Xbox One / Series X/S)
  • Super Meat Boy (1 έως 15, Xbox 360 / One / Series X/S)
  • Raskulls (16 έως 30 Ιουνίου, Xbox 360 / One / Series X/S)

[Xbox]

Loading