Garmin fēnix 7: Ένα smartwatch για κάθε μέρα της εβδομάδας

Η Garmin ανακοίνωσε τη σειρά fēnix 7, την επόμενη γενιά του κορυφαίου της mulitisport GPS smartwatch με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, βελτιωμένη για να βοηθήσει τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας να αποδώσουν στο μέγιστο. Σχεδιασμένη για να βελτιώνει την αθλητική απόδοση σε καθημερινό επίπεδο, η σειρά fēnix 7 ενισχύει την ήδη αξιόπιστη σχεδίαση 5 πλήκτρων με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης, προσθέτει νέες καινοτόμες προπονητικές λειτουργίες, προσδιορισμό θέσης multi band σε ορισμένες εκδόσεις και παγκόσμια χαρτογράφηση, όλα ενσωματωμένα σε μία ανθεκτική κατασκευή με προστασία στα πλήκτρα και μεταλλικά ενισχυμένες προεξοχές. Με την εξελιγμένη ηλιακή φόρτιση για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στις περιπέτειές τους ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Μια ταινία για το κορυφαίο Smartwatch της αγοράς

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία που αναδεικνύει όλες τις πτυχές που κάνουν το Fēnix 7 να ξεχωρίζει. Ο πρωταθλητής κολύμβησης ακολουθεί ένα lifestyle γεμάτο αθλητική δράση και το ρολόι του γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος όλες τις ημέρες της εβδομάδας! Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τους παλμούς και την πίεση να χτυπούν «κόκκινο», αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης, το Fēnix 7 αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται στον καρπό του 24/7!

Εξελιγμένη προπόνηση

Πηγαίντε την προπόνησή σας σε άλλο επίπεδο με αθλητικές εφαρμογές από bouldering και ορειβασία μέχρι ενδυνάμωση και ακόμα παραπέρα. Επιπρόσθετα εργαλεία για βέλτιστη απόδοση περιλαμβάνουν:

  • Για να αποφύγετε την εξάντληση, το νέο εργαλείο Real-Time Stamina επιτρέπει στους αθλητές να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα επίπεδα της κόπωσης κατά τη διάρκεια μίας δρομικής ή ποδηλατικής δραστηριότητας.

  • Η νέα λειτουργία Visual Race Predictor λαμβάνει υπόψη το ιστορικό τρεξίματος και τη συνολική φυσική κατάσταση για να δώσει εκτιμήσεις αγώνα και πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της προπόνησης.

  • Μετά την προπόνηση, ο Σύμβουλος αποκατάστασης λαμβάνει υπόψη του την ένταση της προπόνησης και άλλους παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο για να υπολογίσει σε ώρες την απαιτούμενη ξεκούραση για σωστή αποκατάσταση μέχρι την επόμενη προπόνηση αντίστοιχης έντασης.

  • Οι Καθημερινές Προτάσεις Προπόνησης σας κάνουν μία δρομική ή ποδηλατική πρόταση με βάση το τρέχον προπονητικό φορτίο, την κατάσταση προπόνησης και τη συνολική φυσική σας κατάσταση.

Καθημερινή χρησιμότητα

Σχεδιασμένη να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα, η σειρά fēnix 7 διαθέτει εργαλεία υγείας και ευεξίας 24/7 που περιλαμβάνουν Pulse Ox, παλμούς από τον καρπό, καταγραφή αναπνοής και στρες και επιπλέον πληροφορίες ευεξίας από τη Garmin όπως το Body BatteryTM, την ηλικία φυσικής κατάστασης και τη βαθμολογία ύπνου με εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου3. Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού σας δίνουν ηρεμία ενώ προπονείστε στην ύπαιθρο με την αυτόματη ανίχνευση συμβάντος και τη χειροκίνητη ενεργοποίηση ειδοποιήσεων βοήθειας, τα οποία και τα δυο αποστέλλουν ένα μήνυμα με την πραγματική τοποθεσία του χρήστη στις επαφές εκτάκτου ανάγκης4. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην ανέπαφη λύση πληρωμών Garmin Pay και απολαμβάνουν μουσική από υπηρεσίες streaming6 όπως τα Spotify®, Amazon Music and Deezer που είναι προφορτωμένα στην σειρά fēnix 7 μέσα από το νέο κατάστημα Connect IQ™ στην συσκευή.

Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα fēnix 7S, fēnix 7 και fēnix 7X σε εκδόσεις standard, Solar και Sapphire Solar και η προτεινόμενη τιμή λιανικής ξεκινάει από 699,99€

Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στη ζωή των φίλων της περιπέτειας, των αθλητών και των φίλων της υπαίθρου σε όλο τον κόσμο. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading