up_icon
Gadgets Garmin

Garmin Vivofit: Το fitness band που δίνει αξία σε κάθε σας βήμα

27 Φεβρουαρίου 2014 Christos Elpidis

Garmin Vivofit: Το fitness band που δίνει αξία σε κάθε σας βήμα

vivofit_group_shot_small

Το Garmin Vivofit είναι ένα κομψό και ελαφρύ fitness band σχεδιασμένο για να μετατρέψει τις καλές προθέσεις σε υγιεινή συνήθεια! Είναι το μόνο fitness band που υποδέχεται το χρήστη με έναν πλήρως εξατομικευμένο ημερίσιο στόχο, καταγράφει την πρόοδο και του υπενθυμίζει όταν είναι ώρα κινηθεί.

 

Στην οθόνη του που είναι διαρκώς ενεργή μπορείτε να δείτε βήματα, αντίστροφη μέτρηση για το στόχο σας, θερμίδες, απόσταση και ώρα. Η αυτονομία του Vivofit ξεπερνά τον ένα χρόνο με τις μπαταρίες του να αντικαθίστανται από χρήστη και είναι αδιάβροχο μέχρι 50μ. βάθος για να μην το αποχωρίζεστε ποτέ. Είναι συμβατό με αισθητήριο καρδιακών παλμών ANT+™ για να το χρησιμοποιείτε στις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Εφικτοί, καθημερινοί στόχοι

Το vívofit εκπαιδεύεται στο επίπεδο της δραστηριότητας του χρήστη και του ορίζει καθημερινούς στόχους εντός των δυνατοτήτων του. Επιπλέον, καταγράφει τις θερμίδες που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφόσον ξεπεράσετε το όριο που σας έχει θέσει, το Vivofit προσαρμόζει το στόχο της επόμενης μέρας, σπρώχνοντάς σας προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Σας λέει την ώρα και την "ώρα για κίνηση"

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι παρατεταμένες περίοδοι ακινησίας, όπως όταν κάθεστε στο γραφείο, μειώνουν την παραγωγή ενζύμων που καίνε το λίπος. Μπορείτε να το ανατρέψετε αυτό αν ενσωματώσετε στην καθημερινότητα σας μικρά διαλείμματα περιπατήματος. Επειδή όταν κάθεστε είναι εύκολο να χάσετε την αίσθηση του χρόνου, το Vivofit είναι εκεί για να σας το υπενθυμίζει. Μια κόκκινη μπάρα εμφανίζεται στην οθόνη μετά από μία ώρα ακινησίας και συνεχίζει να μεγαλώνει για κάθε τέταρτο όσο δεν κινήστε. Σηκωθείτε και περιπατήστε μερικά λεπτά για να την εξαφανίσετε.

Περισσότερο από 1 χρόνο αυτονομία

Το Vivofit καταγράφει την πρόοδό σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να μείνει ανοιχτό για περισσότερο από ένα χρόνο χωρίς να απαιτείται αλλαγή μπαταρίας.

Παρακολούθηση ύπνου

Όταν ετοιμάζεστε για ύπνο, ενεργοποιήστε την λειτουργία καταγραφής ύπνου και για καταγράψει την ποιότητα της ξεκούρασής σας.

New-Garmin-Connect-1

Καταγράψτε την πρόοδο

Με το πάτημα ενός κουμπιού οι χρήστες του vívofit στέλνουν τα δεδομένα τους στο Garmin Connect, τη δωρεάν Online κοινότητα της Garmin. Στο Garmin Connect οι χρήστες μπορούν να δουν την ολοκληρωμένη εικόνα της προόδου τους μέσα από αναφορές και γραφήματα αλλά και μία λεπτοερή περιγραφή του ύπνου τους συμπεριλαμβανομένων διαστημάτων κίνησης και ξεκούρασης. Μέσω του Garmin Connect οι χρήστες Vivofit μπορούν να πάρουν μέρος σε online προκλήσεις και να κερδίσουν εικονικά παράσημα!

Η πρόσβαση στο Garmin Connect είναι είτε μέσω υπολογιστή ή μέσω συμβατού τηλεφώνου και της εφαρμογής Garmin Connect Mobile (διαθέσιμη για Android και iOS). Οι χρήστες άλλων προϊόντων Garmin Fitness όπως Forerunner και Edge μπορούν να χρησιμοποιούν το Vivofit για να καταγράφουν τις δραστηριότητες και την ξεκούραση τους μεταξύ των προπονήσεων.

Ακολουθήστε την καρδιά σας

Χρησιμοποιήστε ένα αισθητήριο καρδιακών παλμών μαζί με το vívofit για να καταγράψετε την καρδιακή συχνότητα και τη ζώνη καρδιακών παλμών αλλά και για να έχετε πιο ακριβή δεδομένα κατανάλωσης θερμίδων για οποιαδήποτε δραστηριότητά σας, όπως για παράδειγμα τρέξιμο ή ένα πρόγραμμα αεροβικής στο γυμναστήριο.

Το Garmin Vivofit είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μωβ, γκρι, γαλάζιο και πετρόλ, ενώ υπάρχουν εκδόσεις που περιλαμβάνουν και το αισθητήριο καρδιακών παλμών.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Christos Elpidis

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon