Gears of War: Η live-action κινηματογραφική μεταφορά θα γίνει με τον σεναριογράφο του Dune

Το Νοέμβριο του 2022 η Netflix είχε ανακοινώσει επίσημα ότι αγόρασε τα δικαιώματα του Gears of War της Microsoft προκειμένου να προχωρήσει σε live-action και animation παραγωγές, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει τίποτα για τα συγκεκριμένα projects.

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι ανέθεσε στον Jon Spaihts το σενάριο για τη live-action μεταφορά της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, μια πολύ δυνατή κίνηση κρίνοντας από τις συμμετοχές του Spaihts στα σενάρια των Dune, Dune Part 2, Doctor Strange, Passengers και Prometheus.

Ο ίδιος δήλωσε για τη συνεργασία με τη Netflix τα παρακάτω:

Το Gears of War είναι ένα από τα κορυφαία action games όλων των εποχών με δυνατούς χαρακτήρες, όμορφα σχεδιασμένο κόσμο και σύστημα μάχης που συνδυάζει την αγριότητα του πολέμου με την τεράστια σημασία του να στέκεσαι δίπλα στους συντρόφους σου. Πρέπει να το δούμε στον κινηματογράφο και είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται.

Η Netflix θα συνεργαστεί με την The Coalition για την κινηματογραφική live-action μεταφορά του Gears of War, ενώ στα σχέδια της συμπεριλαμβάνεται και μια animated τηλεοπτική σειρά για ενηλίκους βασισμένη στον κόσμο του παιχνιδιού. Εξάλλου, φήμες θέλουν την The Coalition να εργάζεται ήδη επάνω στο Gears 6, το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

[Netflix]

Loading