Genshin Impact: Στα σκαριά το δικό του anime, δείτε το concept trailer!

Τρομερή η επιτυχία του Genshin Impact, αναμενόμενες οι επόμενες κινήσεις της Hoyoverse. Η εταιρεία συνεχίζει ακάθεκτη να προσθέτει περιεχόμενο στο free-to-play game με τα εξαιρετικά γραφικά και την υπέροχη μουσική, και με αφορμή την ανακοίνωση της έκδοσης 3.1 αποκάλυψε πως έχει στα σχέδια της την δημιουργία του αντίστοιχου anime.

Η HoYoverse παρουσίασε μάλιστα και ένα τριλεπτο concept trailer που δημιούργησε σε συνεργασία με την Ufotable (animation studio), όπου βλέπουμε κάποιες από τις γνωστές τοποθεσίες του Genshin Impact, όπως το αιωρούμενο νησί της Celestia. Θα χρειαστεί, πάντως, να περιμένουμε μερικά χρόνια μιας και η anime μεταφορά χαρακτηρίζεται ως μακροχρόνιο project.

Το Genshin Impact λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο της Teyvat, όπου υπάρχουν 7 βασίλεια. Το κάθε βασίλειο συνδέεται με ένα διαφορετικό στοιχείο και κυβερνάται από έναν διαφορετικό θεό. Η κύρια υπόθεση αφορά τον Traveler στην αναζήτηση της αδερφής του (ή αντίστροφα του αδερφού της) με συντροφιά την Paimon, αλλά σε αυτό το ταξίδι μπλέκεται έντονα με τις υποθέσεις των 7 βασιλείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας κατέγραψε τζίρο μεγαλύτερο των $2 δισ.!

Loading