Genshin Impact: Ξεπέρασε τα $2 δισ. σε τζίρο μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας

Το δωρεάν παιχνίδι Genshin Impact κέρδισε 2 δισεκατομμύρια δολάρια στα καταστήματα εφαρμογών Google Play και App Store τον πρώτο χρόνο, καθιστώντας το το τρίτο πιο οικονομικά επιτυχημένο παιχνίδι για κινητά παγκοσμίως. Τις δύο πρώτες θέσεις κατέχουν τα παιχνίδια Honor of Kings και το PUBG Mobile.

Το Genshin Impact κυκλοφόρησε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 και απέκτησε κατευθείαν σχεδόν 10 εκατομμύρια προεγγραφές. Πιο συγκεκριμένα, ξεπέρασε το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων έξι μήνες από την κυκλοφορία του.

Τα έσοδα του παιχνιδιού προέρχονται από μικροσυναλλαγές που επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράζουν Genesis Crystals τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε premium νομίσματα που ονομάζονται Primogems και Fates.

Τα νομίσματα Fates χρησιμοποιούνται για χαρακτήρες και όπλα, ενώ εσχάτως ξεκίνησε να διατίθεται στο παιχνίδι η δυνατότητα αγοράς καλλυντικών για δύο από τους χαρακτήρες του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading