Ghost of Tsushima Director's Cut: Έρχεται στις 20 Αυγούστου 2021 με νέο κεφάλαιο

Η μόδα των Director’s Cut εκδόσεων χτυπά και το ανυπέρβλητο Ghost of Tsushima, με τη Sucker Punch να ανακοινώνει επίσημα την επανακυκλοφορία του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει μια νέα περιοχή, ένα νέο κεφάλαιο gameplay και αποκλειστικά χαρακτηριστικά για το PlayStation 5.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut θα φέρει στους gamers την περιοχή Iki Island, το οποίο είχε επίσης δεχθεί επιδρομή από τους Μογγόλους την ίδια χρονική περίοδο με το Tsushima. Ο πρωταγωνιστής Jin Sakai θα ταξιδέψει στο Iki προκειμένου να το εξερευνήσει και στην πορεία θα βρεθεί εν μέσω γεγονότων που θα του ξυπνήσουν πληγές του παρελθόντος.

ghost-of-tsushima-directors-cut.jpg

Στα αποκλειστικά για το PS5 χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται η υποστήριξη των adaptive triggers και του haptic feedback για το τηλεχειριστήριο DualSense, δραματικά βελτιωμένοι χρόνοι φόρτωσης, επιλογές για ανάλυση 4K και 60fps.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου 2021 σαν αυτόνομος τίτλος με τιμή €69.99 για το PS5 και €59.99 για το PS4, αλλά όσοι έχουν αγορασμένη τη προηγούμενη έκδοση θα μπορέσουν να το αποκτήσουν με €29.99 και €19.99 αντίστοιχα. Θα μπορούν, επίσης, να μεταφέρουν τα αποθηκευμένα αρχεία τους στη νέα έκδοση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading