Ghost of Tsushima: Γίνεται ταινία με τον σκηνοθέτη του John Wick!

Το αποχαιρετιστήριο διαμάντι της Sucker Punch για το PS4 αποτελεί ακόμα μία απόδειξη πως τα video games μπορούν να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές παραγωγές που βασίζονται σε επιτυχημένα video games και σήμερα επιβεβαιώθηκε πως θα γυριστεί ταινία Ghost of Tsushima με σκηνοθέτη τον Chad Stahelski του John Wick!

Η Sony επιβεβαίωσε την αναφορά της ιστοσελίδας Deadline και μάλιστα απέστειλε την παρακάτω δήλωση:

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τον Chad και την 87Eleven Entertainment για τη μεταφορά της ιστορίας του Jin Sakai στη μεγάλη οθόνη. Λατρεύουμε να δουλεύουμε με δημιουργικούς συνεργάτες όπως ο Chad, ο οποίος είναι παθιασμένος με τα παιχνίδια μας.

Από την πλευρά της, η Sucker Punch δήλωσε τα εξής:

Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τη Sony Pictures για να υλοποιήσουμε το όραμα μας. Και ο Jin βρίσκεται στα πολύ καλά χέρια του σκηνοθέτη, Chad Stahelski, ο οποίος έχει δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό με τον John Wick. Συνδυάζοντας την εμπειρία του με το όραμα μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε κορυφαίες σκηνές δράσης. Αν κάποιος μπορεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ένταση των μαχών με την katana του Jin, τότε αυτός είναι ο Chad Stahelski.

Εξάλλου, η Sucker Punch αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 6.5 εκατομμύρια αντίτυπα του Ghost of Tsushima, με τους μισούς gamers να το έχουν τερματίσει.

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading