Ghost of Tsushima: Legends, το δωρεάν co-op mode έρχεται το φθινόπωρο

Σε περίπτωση που έχετε τερματίσει ήδη το Ghost of Tsushima και πειραματίζεστε πλέον με τα απαιτητικά επίπεδα δυσκολίας, θα χαρείτε να μάθετε ότι το φθινόπωρο θα προστεθεί και online co-op mode από τη δημιουργό Sucker Punch, το οποίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο trailer με αφορμή την ανακοίνωση του co-op mode και σημειώνει πως θα μπορούμε να παίξουμε παρέα με έναν φίλο τις αποστολές της κεντρικής καμπάνιας που θα απαιτούν “μαεστρικό συγχρονισμό” με τον συμπαίκτη μας, ενώ θα υπάρχουν και αποστολές επιβίωσης έως τεσσάρων παικτών. Οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν από τέσσερις κλάσεις (Samurai, Hunter, Ronin και Assassin) και η κάθε μία θα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και ικανότητες.

Να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι Oni θα αποκτήσουν υπερφυσικές ικανότητες και θα δούμε ένα four-player Raid λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα του Ghost of Tsushima: Legends για να εξερευνήσουμε ένα εντελώς νέο κόσμο και να αντιμετωπίσουμε έναν βίαιο εχθρό. Θα είχε χαβαλέ, πάντως, να ενσωμάτωναν και ένα mode με 7 παίκτες για να ζήσουμε τους 7 Σαμουράι…

Loading