Ο κακός του Breaking Bad πρωταγωνιστεί σε σπουδαίο video game!

Ο Giancarlo Esposito έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Breaking Bad και το Better Call Saul ως Gustavo Fring, αλλά σύντομα θα τον δούμε και ως κεντρικό χαρακτήρα σε κάποιο πολύ σπουδαίο video game. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο σε συνέντευξη του στο Colliderwere με αφορμή μια συζήτηση για τον ρόλο του στο The Mandalorian.

Συγκεκριμένα, ο Esposito ανέφερε πως φέτος είναι η χρονιά του, τόσο λόγω της συμμετοχής του στο The Mandalorian, όσο και για τα γυρίσματα που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο για ένα video game που το χαρακτηρίζει “τεράστιο”, χωρίς όμως να κατονομάζει ποιο θα είναι αυτό.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη του συμμετοχή σε video game, μιας και είχε ρόλο στο Payday 2. Ο ίδιος τονίζει ότι η διασκέδαση θα αλλάξει ριζικά μορφή ειδικά αυτήν την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού και τα video games θα έχουν σίγουρα κεντρικό ρόλο στη νέα κατάσταση. Επιπλέον, σημειώνει ότι δέχεται να συμμετέχει σε video games, αρκεί το project να έχει μια υπόθεση με νόημα.

Από τη στιγμή που δεν αποκαλύπτει ποιο είναι αυτό το “τεράστιο” video game ήταν αναμενόμενο πως θα ξεκινήσει μια φημολογία, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι θα είναι ο κεντρικός κακός στο Far Cry 6 και σε δεύτερο βαθμό στο GTA VI.

Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποκαλυπτήρια αυτού του video game…

[via]

Loading