Gmail: Εμπλουτίζονται οι διαθέσιμες επιλογές όταν κάνεις δεξί κλικ στα emails

Η Google συνεχίζει να ενισχύει την υπηρεσία Gmail με νέες λειτουργίες, σε μια προσπάθεια να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες στη διαχείριση και την εκτέλεση ενέργειων που αφορούν τα emails τους.

Μέχρι σήμερα, το δεξί κλικ σου εμφάνιζε μόνο ορισμένες επιλογές όπως αρχειοθέτηση των emails, να τα επισημάνεις ως διαβασμένα ή να τα διαγράψεις. Αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα με την προσθήκη πολλών επιλογών όπως απάντηση, προώθηση, αναζήτηση όλων των emails από τον συγκεκριμένο αποστολέα, ταυτόχρονο άνοιγμα πολλών emails σε νέα παράθυρα και εύκολη ταξινόμηση ή μεταφορά σε άλλο φάκελο εντός του λογαριασμού σου. Δεν λείπουν, φυσικά, και οι πιο πρόσφατες λειτουργίες snooze και mute.

Οι επιλογές που θα βλέπει ο κάθε χρήστης όταν κάνει δεξί κλικ επάνω σε κάποιο email θα διαφέρουν αν έχει ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο το conversation mode (μπορείτε να το ελέγξετε από το μενού των ρυθμίσεων πατώντας στο γρανάζι επάνω δεξιά στην ενότητα General).

Σύμφωνα με τη Google, το νέο μενού επιλογών για το δεξί κλικ θα εμφανίζεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες χωρίς να χρειαστεί να κάνουν αυτοί κάποια ενέργεια. Λογικά, μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμο σε όλους. Σημειώστε ότι θα μπορείτε να το εμφανίσετε πατώντας ctrl+click στα πληκτρολόγια των Mac και με το menu key στα πληκτρολόγια των Windows PCs.

[via]

Loading