Google Chrome for Android: Δεν υποστηρίζει το Adobe Flash και επίσημα...

Chrome for Android No Flash

Δεν πέρασε ούτε μια ημέρα από την κυκλοφορία του Google Chrome για συσκευές Android, και οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash, κάτι που αναμενόταν μετά την ανακοίνωση της Adobe τον περασμένο Νοέμβριο ότι δεν θα συνεχίσει την ανάπτυξη του Flash για φορητές συσκευές.

Παρόλα αυτά, η εταιρία αποφάσισε να το υπενθυμίσει με αφορμή την κυκλοφορία του Google Chrome for Android, μέσα από το blog της λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Σήμερα η Google παρουσίασε το Chrome for Android Beta. Όπως είχαμε ανακοινώσει τον περασμένο Νοέμβριο, η Adobe σταματά την ανάπτυξη του Flash Player για browsers φορητών συσκευών, και επομένως το Chrome for Android Beta δεν υποστηρίζει υλικό Flash. Ωστόσο, ο Flash Player συνεχίζει να υποστηρίζεται από τον κλασικό Android browser"

Παράλληλα, η Adobe ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται με τη Google και άλλες εταιρίες για την προώθηση της τεχνολογίας HTML5.

Chrome to Android Mobile Extension

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Chrome for Android είναι διαθέσιμος μόνο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich και μπορείτε να κατεβάσετε το apk από εδώ, ενώ έχει κυκλοφορήσει και ένα πολύ ενδιαφέρον extension για την desktop έκδοση του Google Chrome, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε απευθείας μία ιστοσελίδα στο smartphone ή το tablet σας!


Chrome for Android Beta - The Basics


Chrome for Android Beta - Under the Hood


Chrome for Android Beta - Behind the Design

[πηγή Adobe]
Loading