Google: Δεν θα μπορείς να εισέλθεις με λογαριασμό Google σε αρκετά παλιές Android συσκευές

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε κάποια συσκευή Android που τρέχει αρκετά παλιά έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Google, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι σύντομα δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της εταιρείας διότι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτές με τον λογαριασμό Google που διαθέτετε.

Συγκεκριμένα, από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021 και έπειτα διακόπτεται η υποστήριξη των συσκευών που τρέχουν Android 2.3.7 (η τελευταία έκδοση του Gingerbread) ή προγενέστερη. Σε περίπτωση που επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε login με τα στοιχεία του λογαριασμού σας, τότε πιθανότατα θα σας εμφανιστεί μήνυμα λάθους όταν δοκιμάσετε να εισέλθετε σε υπηρεσίες όπως τα Gmail, YouTube και Maps.

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά, αφού το Android 2.3.7 κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν 10 χρόνια, επομένως, είναι λογικό η Google να σταματά την υποστήριξη για τόσο παλιές συσκευές. Από την άλλη, βέβαια, με δεδομένο ότι υπάρχουν περισσότερες από 3 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές Android σε όλο τον κόσμο, ίσως κάποιοι να επηρεαστούν από την απόφαση της Google, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading