Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Gmail διαθέσιμες και στην Ελλάδα! [Update]

Google Voice Calls

H Google φέρνει την υπηρεσία Google Voice σε ακόμα 38 χώρες (συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα) μετά τη δοκιμαστική λειτουργία της σε ΗΠΑ και Καναδά, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του Gmail σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα με πολύ χαμηλές χρεώσεις, στοχεύοντας έτσι να αφανίσει τις Skype (και Microsoft) από το χάρτη!

Google Voice Calling Greece

Οι χρεώσεις για τη χώρα μας είναι €0.02/λεπτό για σταθερά τηλέφωνα και €0.11/λεπτό για κινητά. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να εγκαταστήσετε το plugin Google Voice και στη συνέχεια θα δείτε το εικονίδιο του τηλεφώνου δίπλα από τις επαφές σας στο Gmail!

Update: Διαβάζοντας τα σχόλια σας είδαμε ότι σε αρκετούς εμφανίζεται το μήνυμα “Google Voice is not available in your country”. Με μια μικρή έρευνα που κάναμε με διάφορους λογαριασμούς Gmail, παρατηρήσαμε ότι εάν πατήσετε την επιλογή “Try it now”, που εμφανίζεται στο εικονίδιο του τηλεφώνου σε κάποια από τις επαφές στο Gmail, και ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.google.com/voice, όλα λειτουργούν κανονικά!


‪Call phones from Gmail‬‏ by TechGear

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Featured, Google, Internet and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Gmail διαθέσιμες και στην Ελλάδα! [Update]

  1. Pingback: Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Gmail διαθέσιμες και στ