Google Free Zone: Πρόσβαση στα Google Search, Gmail και Google+ από οποιαδήποτε φορητή συσκευή χωρίς χρέωση των data!

Η Google συνεχίζει να εξελίσσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία για τους κατοίκους των αναπτυσσόμενων χωρών, καθώς ανακοίνωσε τη Free Zone, έναν νέο portal που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Google Search, Gmail και Google+ από τη φορητή συσκευή του χωρίς καμία χρέωση στο πρόγραμμα data!

Google Free Zone

Το portal Free Zone είναι προσβάσιμο από σχεδόν οποιαδήποτε φορητή συσκευή διαθέτει web browser (κυρίως τα featurephones) με επίσκεψη στη σελίδα g.co/freezone και είναι δωρεάν με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης δεν επισκέπτεται άλλες σελίδες μετά την είσοδο στο αποτέλεσμα αναζήτησης.

Για παράδειγμα, πραγματοποιεί αναζήτηση και του εμφανίζονται διάφορα αποτελέσματα. Μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε επιθυμεί και να δει την ιστοσελίδα κανονικά, αλλά στην περίπτωση που μεταβεί σε διαφορετικό URL προερχόμενος από την ιστοσελίδα που επέλεξε προηγουμένως, τότε θα χρεωθεί κανονικά, αφού προηγουμένως ειδοποιηθεί με pop-up παράθυρο ότι θα γίνει χρέωση.

Υποθέτουμε ότι η Google έχει ήδη κλείσει τις ανάλογες συμφωνίες που απαιτούνται με παρόχους σε όλο τον κόσμο και παρά το γεγονός ότι δεν προορίζεται για εφαρμογή σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ίσως το χάλι της χώρας μας να μας βάλει στο δωρεάν πρόγραμμα του Free Zone...

[Google]

Loading