Google I/O 2021: Το ετήσιο συνέδριο επιστρέφει στις 18-20 Μαΐου

Η πανδημία COVID19 είχε οδηγήσει πέρυσι τη Google στην απόφαση να ακυρώσει το ετήσιο συνέδριο της για developers, αλλά δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του CEO της, κ. Sundar Pichai, ότι το Google I/O 2021 θα διεξαχθεί κανονικά φέτος στις 18-20 Μαΐου 2021, φυσικά σε online μορφή.

Η διαδικασία των εγγραφών έχει ανοίξει ήδη και μάλιστα φέτος η συμμετοχή θα είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε θέλει να το παρακολουθήσει. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά sessions διαφορετικής θεματολογίας και γι’ αυτό η Google ζητά από τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν σε ποια θέλουν να παρευρεθούν εκ των προτέρων.

Στο Google I/O 2021 αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα το Android 12, καθώς και όλες οι εξελίξεις που αφορούν τις υπηρεσίες - εφαρμογές της εταιρείας, αλλά φέτος είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουμε και παρουσίαση νέων Pixel smartphones.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading