Google Maps: Επίσημη ανακοίνωση για το dark mode

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει ξεκινήσει το σταδιακό λανσάρισμα του dark mode και για το Google Maps, αλλά μόλις σήμερα η Google προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για την προσθήκη στη δημοφιλή υπηρεσία της.

Για μια ακόμη φορά, βέβαια, η εταιρεία αναφέρει ότι θα δούμε το dark mode σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες και όταν έρθει η ώρα μας θα μας εμφανιστεί σχετική ειδοποίηση μόλις ανοίξουμε την εφαρμογή. Η επιλογή για το θέμα θα βρίσκεται κλασικά στο μένου των ρυθμίσεων και στην ενότητα Theme με τρεις επιλογές: light, dark και dynamic για αυτόματη προσαρμογή στο καθολικό θέμα που έχουμε επιλέξει στο περιβάλλον χρήσης της συσκευής μας.

Στην ανακοίνωση της Google έχει τοποθετηθεί μια καρτουνίστικη εικόνα, επομένως, εάν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το dark mode του Google Maps δείτε τα screenshots στη γκαλερί που ακολουθεί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Google]

Loading