Google Meet: Προσθήκη νέων στυλ και περισσότερες επιλογές φόντου

H υπηρεσία Google Meet προσφέρει στους χρήστες πολλές διαφορετικές επιλογές για το background τους. Πλέον οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια λίστα με virtual backgrounds, ή να ανεβάσουν ένα της επιλογής τους, ή ακόμη και να προσθέσουν ένα video ως background.

H Google προχωρά με την προσαρμογή του στιλ και την προσθήκη ολοκαίνουργιων επιλογών για background προκειμένου να κάνει τις βιντεοκλήσεις των χρηστών πιο καθηλωτικές.

Οι νέες επιλογές που διατίθενται για τα backgrounds περιλαμβάνουν κινούμενα σχέδια και διαφορετικά εφέ φωτισμού και καιρικών συνθηκών. Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις 5 επιλογές των condo με εφέ για πρωί και βράδυ, και του cafe με εφέ βροχής, χιονιού, ή ηλιόλουστου καιρού.

Επιπλέον, το Google Meet αποκτά επίσης πιο στυλιζαρισμένα φόντο και διάφορα φίλτρα φωτισμού και χρώματος. Μπορείτε, μάλιστα, να τα δοκιμάσετε πριν συμμετάσχετε σε μια κλήση ή κατά τη διάρκεια της κλήσης, χρησιμοποιώντας τον πίνακα ρυθμίσεων εφέ.

Τα νέα backgrounds και εφέ θα κυκλοφορήσουν για τους χρήστες του Google Workspace, του G Suite Basic και του Business τις επερχόμενες εβδομάδες. Οι νέες λειτουργίες θα φτάσουν πρώτα στο Google Meet για web και δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη τίποτα για τη διαθεσιμότητα τους σε Android και iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Google]

Loading