H Google εγκαινιάζει το επίσημο forum για τις συσκευές Nexus και νέο ανεπίσημο render για το Nexus 5

nexus_5_concept

Η Google αντιλαμβάνεται ότι το κοινό που προτιμά τις συσκευές Nexus αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία των Nexus 4 και Nexus 7, γι' αυτό εγκαινιάζει το επίσημο forum που στόχο έχει να αποτελέσει τον πρωταρχικό προορισμό της κοινότητας για συζήτηση και εύρεση πληροφοριών.

Όλα τα θέματα είναι ανοικτά προς συζήτηση και ο χρήστης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το στήσιμο και τη ρύθμιση της συσκευής του, ενώ πιθανότατα θα βγαίνουν και διάφορες αποκλειστικότητες από το forum σχετικά με νέες συσκευές Nexus ή ενημερώσεις λογισμικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει ανοίξει topic για το επερχόμενο Nexus 5, το οποίο μάλλον είδαμε για πρώτη φορά στο video της Google για το Android 4.4 KitKat. Επιπλέον, άρχισαν να βγαίνουν στη φορά τα πρώτα fan-made renders της συσκευής (όπως αυτό που βλέπετε παραπάνω), με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οθόνη 5'' Full HD edge-to-edge, quad-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, κάμερα 13MP και μικρότερη-ελαφρύτερη κατασκευή.

Loading