Google Pixel 3 / 3 XL: Δείτε το επίσημο promo video και νέο hands-on σύγκριση με το Pixel 2 XL [Videos]

Το πανηγύρι των διαρροών για τα Google Pixel 3 και Google Pixel 3 XL ίσως είναι το χειρότερο (ή το καλύτερο όπως το βλέπει κανείς...) που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια για smartphones. Η παρουσίαση των δύο νέων smartphones είναι προγραμματισμένη για τις 9 Οκτωβρίου με ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Παρίσι, αλλά το ενδιαφέρον του κοινού περιορίζεται πλέον μόνο στο να μάθει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή τους.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βλέπουμε διαρκώς renders, φωτογραφίες και hands-on videos των Pixel 3 και Pixel 3 XL από τον Αύγουστο και έπειτα, δηλαδή σχεδόν τρεις μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση. Σε όσα έχουμε δει προσθέστε τώρα και το επίσημο promo video της Google που διέρρευσε από την ιστοσελίδα MySmartPrice για να δέσει το γλυκό.

Είναι αλήθεια ότι από αυτό το video δεν μαθαίνουμε κάτι καινούργιο και ουσιαστικά μας κάνει μια περιήγηση σε ορισμένες από τις λειτουργίες του, όπως το Tap to Wake (άνοιγμα της οθόνης με διπλό tap στην οθόνη), το άνοιγμα της κάμερας με διπλό πάτημα στο power button, τη λήψη screenshot με παρατεταμένο κράτημα του power button κλπ.

Από την άλλη, ίσως βρείτε πιο ενδιαφέρον το νέο hands-on video του Ρώσου YouTuber Rozetked, ο οποίος πραγματοποιεί μια σύγκριση του Pixel 3 XL με το Pixel 2 XL. Αμφότερα έχουν το ίδιο μέγεθος, αλλά το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη με notch, ασύρματη φόρτιση και ισχυρίζεται ότι η απτική ανάδραση είναι σημαντικά βελτιωμένη.

[via]

Loading