Google Pixel 3a XL: Εμφανίστηκε σε κατάστημα Best Buy λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του

Δεν έχουν σταματημό οι διαρροές για τα Pixel 3a και Pixel 3a XL τις τελευταίες ημέρες. Αυτή τη φορά έρχεται στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του πακέτου από το μεγαλύτερο μοντέλο, το οποίο έκανε την εμφάνιση του σε κατάστημα της αλυσίδας Best Buy στις ΗΠΑ.

Από τη δεύτερη φωτογραφία επιβεβαιώνουμε ότι το Pixel 3a XL διαθέτει οθόνη 6.0'', 64GB αποθηκευτικό χώρο και τη χρωματική επιλογή "Just Black", ενώ γνωρίζουμε ότι θα διατίθεται σε μωβ και λευκό χρώμα.

Από τη χθεσινή μεγάλη διαρροή γνωρίζουμε ότι αμφότερα θα υποστηρίζουν τις λειτουργίες Night Sight, Motion Focus και Portrait Mode, ενώ οι χρήστες θα έχουν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στην υπηρεσία Google Photos και θα λάβουν τουλάχιστον τρεις μεγάλες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος (Android Q, R και S). Άλλες ενδιαφέροντα στοιχεία είναι η Call Screen, η ενσωμάτωση του chipset ασφαλείας Titan M, οι αισθητήρες Active Edge στο περίγραμμα και η ταχύτατη φόρτιση.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών περιμένουμε το Pixel 3a με οθόνη 5.6'' FHD+, επεξεργαστή Snapdragon 670 και μπαταρία 3000mAh, ενώ το Pixel 3a XL θα διαθέτει οθόνη 6.0'' FHD+, επεξεργαστή Snapdragon 710 και μπαταρία 3700mAh. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια: κάμερα 12.2MP Dual Pixel, εμπρόσθια κάμερα 8MP, 4GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie.

Αν αληθεύουν και οι τιμές στα $399 για το Pixel 3a και $479 για το Pixel 3a XL, τότε έχουμε δύο πολύ σοβαρούς ανταγωνιστές για τη mid-range κατηγορία στις χώρες όπου θα κυκλοφορήσουν.

[via]

Loading