Google Search: Αποκτά dark mode και στα desktops

Η Google ξεκίνησε το σταδιακό λανσάρισμα του dark mode για τη μηχανή αναζήτησης Google Search στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και macOS, καθώς αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως τους έχει εμφανιστεί η ειδοποίηση για την ενεργοποίηση του.

Οι επιλογές είναι τρεις (Light, Dark, System Default) με την τελευταία να ρυθμίζει το θέμα ανάλογα με την προεπιλογή του λειτουργικού συστήματος. Η εμφάνιση είναι ίδια με αυτήν που βλέπουμε στις εφαρμογές της εταιρείας για το Android OS, δηλαδή ένα σκούρο γκρι φόντο και πιο “μαλακά” χρώματα για μια πιο ξεκούραστη εμπειρία.

google-search-dark-mode-prompt.jpg

Η Google δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την προσθήκη, παρόλα αυτά, επιβεβαιώνει ότι πραγματοποιεί εκτεταμένες δοκιμές. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσεις το dark mode στους chromium-based browsers με διάφορα extensions, αλλά υποθέτουμε ότι θα εμφανιστεί σύντομα σε όλους τους χρήστες, οπότε υπομονή.

google-search-dark-mode.jpg

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading