Η ιστοσελίδα iAfrica διέρρευσε πριν από λίγη ώρα το Δελτίο Τύπου για την επίσημη ανακοίνωση του Gran Turismo 6, το οποίο αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους για PS3!

Gran Turismo Anniversary

Το νέο επεισόδιο της σειράς θα περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα και τις πίστες του Gran Turismo 5, με το συνολικό αριθμό διαθέσιμων οχημάτων να φτάνει τα 1200, ενώ θα υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για διαμόρφωση τους ανάλογα με τις επιθυμίες του gamer.

Επιπλέον, για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί η πίστα του Silverstone, μαζί με ακόμη 6 νέες πίστες (33 συνολικά), ενώ στα μελλοντικά DLCs που θα κυκλοφορήσουν θα προστεθούν καινούργια αυτοκίνητα και πίστες.

Να σημειωθεί ότι η σειρά Gran Turismo έχει σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις (68 εκατ.) από κάθε άλλη για τη Sony στα 15 χρόνια της ιστορίας της (ειδικό event σήμερα στο Silverstone από τον δημιουργό Yamauchi).

Πιθανότατα θα έχουμε screenshots και videos μέσα στις επόμενες ώρες. Ας ελπίσουμε ότι θα κυκλοφορήσει στην ώρα του και δεν θα μας ταλαιπωρήσουν με τις καθυστερήσεις...

[via]

Advertisements