Gran Turismo 7: Αποκλειστική εκδήλωση State of Play για το νέο racing game

Έτοιμη για την πρώτη εκδήλωση PlayStation State of Play της χρονιάς η Sony, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται για το λανσάρισμα (και) του Gran Turismo 7 στις 4 Μαρτίου 2022.

Το event είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο επερχόμενο racing game, θα έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτών όπου περιμένουμε να δούμε αρκετό gameplay και θα πραγματοποιηθεί στις 00:00 ώρα Ελλάδας στις 3 Φεβρουαρίου 2022.

Το Gran Turismo 7 συγκαταλεγόταν στα launch titles του PlayStation 5, αλλά όπως συνέβη με πολλά games την τελευταία διετία, η κυκλοφορία του καθυστέρησε αρκετά λόγω της πανδημίας. Περιμένουμε, πάντως, ότι θα δούμε ένα τρομερά εντυπωσιακό από πλευράς γραφικών racing game, καθώς και υποστήριξη των adaptive triggers του τηλεχειριστηρίου DualSense.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony αφιερώνει ολόκληρη εκδήλωση σε κάποιο επικείμενο λανσάρισμα, μιας και πέρυσι είχε πράξει το ίδιο για την περίπτωση του Deathloop.

Το Gran Turismo 7 θα είναι διαθέσιμο και για το PS4 την ίδια ημέρα (4 Μαρτίου 2022).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading