GTA V: Έφτασε τα 160 εκατ. πωλήσεις, εξαιρετική και η πορεία της definitive τριλογίας

Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να κινείται γύρω από την επιβεβαίωση του GTA VI από τη Rockstar Games, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι gamers έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το GTA V και τα προηγούμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Η Take-Two, μητρική εταιρεία στην οποία ανήκει η Rockstar Games, προέβη στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου και από εκεί μαθαίνουμε πως το GTA V πούλησε ακόμη 5 εκατομμύρια αντίτυπα για να φτάσει συνολικά τα 160 εκατ. από το 2013, όταν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Συνολικά η σειρά Grand Theft Auto έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 370 εκατ. αντίτυπα και ειδικά το GTA V είναι το παιχνίδι που έσπασε πιο γρήγορα από κάθε άλλο το $1 δισ. σε τζίρο.

Σε ό,τι αφορά την τριλογία Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, παρά τη γκρίνια που εξέφρασαν οι gamers και ο ειδικός Τύπος, η εταιρεία αναφέρει πως έχει σημειώσει τρομερές πωλήσεις και πολύ γρήγορα. Όπως παρατήρησε η ιστοσελίδα VGC, η σειρά Grand Theft Auto είχε φτάσει τα 355 εκατ. πωλήσεις το προηγούμενο τρίμηνο και αφού έχει ξεπεράσει τα 370 εκατ., αν αφαιρεθούν τα 5 εκατ. του GTA V αυτό σημαίνει πως η τριλογία έχει φτάσει ήδη τα 10 εκατ. πωλήσεις!

Με δεδομένο ότι στις 15 Μαρτίου 2022 θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις του GTA V για τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S, αλλά και την επικείμενη κυκλοφορία του Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition για συσκευές Android και iOS, είναι βέβαιο ότι η Rockstar Games (και η «μαμά» Take-Two) θα συνεχίσουν να βγάζουν τρελά χρήματα από τα παιχνίδια της σειράς μέχρι να φτάσει η ώρα του GTA VI.

Πέρα από τα νέα για το Grand Theft Auto, η εταιρεία τόνισε πως το Red Dead Redemption II έχει ξεπεράσει τα 43 εκατ. πωλήσεις, ενώ συνολικά η σειρά Red Dead Redemption έχει φτάσει στα 65 εκατ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading