Grand Theft Auto 6: Επιτέλους, επιβεβαιώθηκε από τη Rockstar Games!

Επιτέλους! Η Rockstar Games επιβεβαίωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα ότι το περιβόητο Grand Theft Auto 6 (GTA VI) βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και μάλιστα έχει προχωρήσει αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι είναι σε θέση να το ανακοινώσει επίσημα ή να δείξει υλικό από αυτό. Η τοποθέτηση της εταιρείας έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης της κοινότητας των gamers που παίζουν τα GTA V και Grand Theft Auto Online:

Η απαράμιλλη διαχρονικότητα του GTA V έχει «αναγκάσει» αρκετούς από εσάς να μας ρωτάτε σχετικά με το επόμενο επεισόδιο της σειράς Grand Theft Auto. Για κάθε νέο project που ξεκινάμε, ο στόχος μας είναι πάντοτε να προσφέρουμε κάτι τρομερά πιο αναβαθμισμένο σε σύγκριση με το τρέχον προϊόν - και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως το επόμενο Grand Theft Auto είναι σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας με την πρώτη ευκαιρία, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Αντιλαμβάνεστε ότι πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το Grand Theft Auto 6, αν και δύσκολα θα γίνει κάποια σοβαρή αποκάλυψη από τη Rockstar Games μέχρι να κυκλοφορήσει η έκδοση του GTA V για τα Xbox Series X/S και PS5 στις 15 Μαρτίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Rockstar]

Loading