H Cd Media σε προσκαλεί στο Gameathlon στο Γήπεδο του Tae kwon Do στις 2 και 3 Ιουλίου

To Gameathlon ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά από δυο έτη και σε συνεργασία με τη CD Media τη μεγαλύτερη αντιπροσωπία videogames στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη σου δίνει την ευκαιρία να παρευρεθείς στο Booth της Nintendo και να συμμετάσχεις σε τουρνουά Super Smash Bros, Mario Kart 8 DLX, Mario Strikers: Battle League και Pokemon Sword and Shield.

Για τους fans των FPS την Κυριακή 26/06 θα ξεκινήσει το online τουρνουά του Rainbow 6 Siege το οποίο θα ακολουθήσουν ημιτελικοί και τελικοί στις 2 και 3 Ιουλίου με συνολικά χρηματικά έπαθλα 1.500€

Άδραξε την ευκαιρία και έλα να δοκιμάσεις από κοντά τα κορυφαία gaming accessories της SteelSeries για μια εντελώς διαφορετική Gaming εμπειρία.

  • Super Smash Bros Tournament Link
  • Mario Kart Tournament Link
  • Mario Strikers: Battle League Tournament Link
  • Pokemon Sword and Shield Tournament Link
  • Rainbow Six Siege Tournament Link
  • WWE 2K22 Tournament Link
  • NBA 2K22 Tournament Link

More about CD Media: CD Media Website, CD Media Facebook, CD Media Instagram, CD Media LinkedIn

Gameathlon

Μετά από δύο χρόνια στον κυβερνοχώρο και μια μικρή στάση στο eGaming 2022, ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, στις 2 και 3 Ιουλίου 2022.

Για 10η φορά από το 2013 θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο gaming event στην καλοκαιρινή του έκδοση, στο στάδιο εμβαδού 12.000m², που θα γεμίσει με όλες τις αγαπημένες μας δράσεις.

Main Stage και Hall B θα προετοιμαστούν για ένα ξέφρενο πάρτι, με εκπλήξεις και activations να περιμένουν όλους τους παρευρισκόμενους, ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην τεχνολογία, τους προγραμματιστές και τα βιντεοπαιχνίδια made in Greece.

Στην καρδιά του event θα βρίσκονται για άλλη μια φορά όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που με τη δουλειά τους και την τέχνη τους προωθούν την pop κουλτούρα. Cosplayers, Artists, Crafters, μαγαζιά, μικρά και μεγάλα θα σας περιμένουν στο πρώτο όροφο του σταδίου για να κάνουν την βόλτα σας ακόμα πιο απολαυστική.

Επιστρέφουμε λοιπόν με μια μοναδική παραγωγή στο megaevent, που θα έχει ο,τι αγαπήσαμε και ακόμα παραπάνω.

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου, 10.00-22.00

Τοποθεσία: Tae Kwon Do Olympic Arena

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/happenings/gameathlon-summer-2022/

Loading