LG

H LG παρουσιάζει ανιχνευτή με ακτίνες X που χρησιμοποιεί λογισμικό με Τεχνητή Νοημοσύνη

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε το βελτιωμένο λογισμικό αποκλειστικά από την εταιρεία για τη σειρά ψηφιακών προϊόντων ανίχνευσης με ακτίνες Χ (DXD), που χρησιμοποιούνται για ιατρικές συσκευές απεικόνισης. Το λογισμικό DXD, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη VUNO, είναι η πρώτη λύση υγειονομικής περίθαλψης της LG που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη. Σε συνδυασμό με το προηγμένο λογισμικό LG DXD, παρέχει έναν πιο βολικό και αποδοτικό τρόπο δημιουργίας και ανάλυσης εικόνων με ακτίνες Χ.

Σχεδιασμένο για μεγάλα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές, το LG DXD με λογισμικό ακτίνων Χ αξιοποιεί την προηγμένη AI τεχνολογία για να βοηθήσει το πολυάσχολο ιατρικό προσωπικό να εντοπίζει γρήγορα τις ανωμαλίες στις ακτινογραφίες στήθους, μειώνοντας τον χρόνο ανάγνωσης και επισημαίνοντας αυτόματα ύποπτες ιατρικές αναλύσεις στην οθόνη. Διαθέτοντας τον κλινικά αποδεδειγμένο αλγόριθμο AI της VUNO, το LG DXD επιτρέπει στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να βλέπουν ταυτόχρονα πρωτότυπες ακτινογραφίες και αναλύσεις με AI, ιδανικές για τη διάγνωση πνευμονικών παθήσεων, όπως η φυματίωση, η πνευμονία ή ο καρκίνος του πνεύμονα. Το LG DXD μπορεί να αναλύσει τις ακτινογραφίες για διάμεσες παθήσεις, πύκνωση, πνευμονοθώρακα, υπεζωκοτική συλλογή και οζίδια ή μάζες και στη συνέχεια να ενημερώσει τον ιατρικό πάροχο για πιθανές ανωμαλίες, δίνοντας τον βαθμό ανωμαλίας μέσω χρωματιστού χάρτη θερμότητας ή ενός περιγράμματος που σηματοδοτεί τυχόν βλάβες που εντοπίστηκαν.

Η LG ενισχύει την γκάμα ιατρικών λύσεων υψηλής ποιότητας με την παρουσίαση ενός ασύρματου DXD 14 x 17 ιντσών, με πάνελ οξειδίου, που παρέχει low dose εικόνες υψηλής ανάλυσης. Η εφαρμογή οξειδίου και παχύτερου σπινθηριστή ιωδιούχου καισίου (CsI) σε συνδυασμό με το βελτιωμένο λογισμικό σημαίνει μεγαλύτερη κβαντική απόδοση ανίχνευσης (DQE), παρέχοντας 50% μικρότερη δόση ακτινοβολίας. Με πιστοποίηση IP68, το νέο DXD είναι ασφαλές στη χρήση σε συνθήκες σκόνης ή υγρασίας, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οκτώ ώρες, εξασφαλίζει εύκολη φορητότητα και μεγάλη διάρκεια χρήσης.

Όπως δήλωσε ο Jang Ik-hwan, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας IT της LG Electronics Business Solutions Company,

Το LG Digital X-Ray Detector είναι τώρα ακόμα πιο ισχυρό με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας AI της VUNO. Το βελτιωμένο διαγνωστικό εργαλείο, θα επιτρέψει στις ιατρικές μονάδες να μειώσουν τα περιστατικά εσφαλμένης διάγνωσης, να παρέχουν ταχύτερη ανάλυση και να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, να εντοπίζουν νωρίς τις θωρακικές παθήσεις

Οι τελευταίες ιατρικές λύσεις DXD της LG θα είναι διαθέσιμες στη Βόρεια Αμερική και στη συνέχεια σε βασικές αγορές στην Ευρώπη και την Ασία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading