Hitman 3: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας, δωρεάν η αναβάθμιση στα PS5 και Xbox Series X

Μετά τα αποκαλυπτήρια του περασμένου Ιουνίου για το Hitman 3, του νέου επεισοδίου που θα ολοκληρώσει το έπος του Agent 47, η IO Interactive προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού και υποσχέθηκε πως η αναβάθμιση για τα Xbox Series X και PS5 θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όσους αγοράσουν το παιχνίδι για τα Xbox One και PS4 αντίστοιχα.

Αποφασίσαμε να δώσουμε την αναβάθμιση στην επόμενη γενιά παιχνιδοκονσολών δωρεάν. Όσοι gamers αγοράσουν την ψηφιακή έκδοση του Hitman 3 για τη σημερινή γενιά θα πάρουν εντελώς δωρεάν το upgrade όταν αποφασίσουν να επενδύσουν στα PS5 και Xbox Series X. Συγκεκριμένα, οι gamers σε PlayStation θα βρουν δωρεάν την έκδοση του Hitman 3 στο PlayStation Store, ενώ οι gamers του Xbox θα εκμεταλλευτούν τη λειτουργία Xbox Smart Delivery

Υπάρχουν δύο εκδόσεις διαθέσιμες για προπαραγγελία. Η Standard Edition περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι, ενώ η Deluxe Edition προσφέρει ορισμένα extras όπως in-game αντικείμενα, κοστούμια, το soundtrack, σχολιασμό των developers και το World of Hitman art book σε ψηφιακή μορφή.

Στο Hitman III θα ταξιδέψουμε σε διάφορα εξωτικά και πολυτελή μέρη ανά τον κόσμο (π.χ. Ντουμπάι), όπου υπάρχουν πολλές χρυσές ευκαιρίες για έναν εκτελεστή. Ο απόλυτος στόχος είναι να εξερευνήσουμε τις τοποθεσίες και να βρούμ τον κατάλληλο τρόπο για να εξουδετερώσουμε τους στόχους μας. Θα έχουμε απόλυτη ελευθερία στις μεταμφιέσεις, στη δημιουργία “ατυχημάτων”, στην αλληλεπίδραση με άλλους χαρακτήρες και στην ανάμειξη με το πλήθος για να υλοποιήσουμε την στρατηγική μας.

Το Hitman 3 κυκλοφορεί στις 20 Ιανουαρίου 2020 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One και Google Stadia.

Loading