Honor Magic3 Series: Επέστρεψε στην premium κατηγορία και δεν αστειεύεται

Η Honor επιστρέφει μετά την ταλαιπωρία των τελευταίων 2 ετών, με την εταιρεία να παρουσιάζει σήμερα τη νέα σειρά Honor Magic3 που περιλαμβάνει τρία μοντέλα (το ομώνυμο, το Pro και το Pro3+) για την high-end και premium κατηγορία, δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμη να συνεχίσει από εκεί που το άφησε και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις.

Η εταιρεία δεν έχει αφήσει κανέναν τομέα στην τύχη του, καθώς τα smartphones της σειράς Honor Magic3 ξεχωρίζουν σε κάθε ενότητα, είτε μιλάμε για premium κατασκευή, είτε για κάμερες, είτε για hardware και αυτονομία.

honor-magic3-pro-3.jpg

Τα Honor Magic 3 και Honor Magic 3 Pro διαθέτουν κυρτή οθόνη 6.76’’ Flex OLED ανάλυσης 2772 x 1344 (HDR10+) με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888+, 8GB μνήμη RAM LPDDR5, 256GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, ηχεία stereo (IMAX Enhanced), διπλή εμπρόσθια κάμερα, τριπλή και τετραπλή αντίστοιχα κάμερα στο πίσω μέρος, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, WiFi 6, Bluetooth 5.2, dualGPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 11 με MagicUI (υποστηρίζονται κανονικά οι GMS) και μπαταρία 4600mAh με φορτιστή 67W (ασύρματη φόρτιση σε ισχύ 50W), ενώ η κατασκευή τους είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό.

Ειδικά για τον επεξεργαστή Qualcomm Snadpragon 888+ μπορούμε να σημειώσουμε ότι υπάρχει υποβοήθηση μέσω του συστήματος OS Turbo X, μια τεχνολογία σχεδιασμένη για να μειώνει τον χρόνο απόκρισης σε κάθε είδους διεργασία με ταυτόχρονη κατανομή των πόρων ανάλογα με τις προτεραιότητες του χρήστη. Η Honor υπόσχεται, μάλιστα, ότι μετά από 3 χρόνια χρήσης η μέση απόδοση του επεξεργαστή θα μειωθεί λιγότερο από 3.6% τη στιγμή που ο μέσος όρος για τα άλλα Android smartphones είναι 36.6%. Επιπλέον, η τεχνολογία GPU Turbo X θα προσφέρει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης των καρέ και μειωμένη θερμοκρασία λειτουργίας σε σύγκριση με το iPhone 12 Pro, χάριν και στην τοποθέτηση φύλλου γραφείου στο εσωτερικό τους. Αξίζει να αναφέρουμε και την τεχνολογία Link Turbo X που έρχεται για να ενισχύσει την ταχύτητα download έως τα 6.1Gbps συνδυάζοντας τις κεραίες 5G, 4G και WiFi.

Σε ό,τι αφορά τον ήχο, τα ηχεία stereo των Honor Magic3 και Honor Magic3 Pro έχουν λάβει πιστοποίηση IMAX Enhanced, με αποτέλεσμα να εγγυώνται απαράμιλλη ηχητική εμπειρία με βαθιά και καθαρά μπάσα (Super Bass), ενώ συμμετέχει στη διαδικασία και ο αλγόριθμος DTS-X.

honor-magic3-pro-1-zgTGH.jpg

Στον τομέα της κάμερας, η Honor έχει τοποθετήσει κύριο αισθητήρα 50MP f/1.9 + 64MP f/1.8 monochrome + 13MP f/2.2 ultrawide στο βασικό μοντέλο, ενώ στην έκδοση Pro υπάρχει και ο έξτρα αισθητήρας 64MP f/3.5 telephoto με OIS (3.5x οπτικό zoom, 10x υβριδικό zoom και 100x ψηφιακό zoom) και ο αισθητήρας βάθους dTOF 8x8.

Η εφαρμογή της κάμερας περιλαμβάνει HDR Portrait Mode για λήψεις με μεγαλύτερο δυναμικό εύρος τόσο στα πορτραίτα, όσο και σε αυτές μακριάς έκθεσης. Το σύστημα της κάμερας υποστηρίζεται από την Honor Image Engine που συνδυάζει στοιχεία του hardware με εξελιγμένους αλγορίθμους για αυτόματη διόρθωση του τόνου των χρωμάτων, περισσότερη λεπτομέρεια και λιγότερο θόρυβο.

honor-magic3-pro-1.jpg

Η Honor μίλησε και για το “Magic-Log” format στη λήψη video, το οποίο “κάθεται” κάπου ανάμεσα στο MP4 και το RAW. Το μεν πρώτο θυσιάζει την ποιότητα για να μειωθεί ο όγκος του αρχείου, ενώ στο RAW έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα με μεγάλο όγκο αρχείου. Η εταιρεία ανέφερε ότι το Magic-Log προσφέρει καλύτερη απόδοση HDR και 10-bit βάθος χρώματος, ισχυριζόμενη ότι το συγκεκριμένο format κινείται κοντά στο Clog της Canon και το S-Log της Sony.

Τέλος, στην οβάλ οπή της οθόνης υπάρχουν δύο αισθητήρες, ένας με ευρυγώνιο φακό 100° και ένας με δυνατότητες λήψης πληροφοριών βάθους σε 3D προκειμένου να υποστηρίζονται λειτουργίες όπως το βιομετρικό ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα Honor Magic3 και Honor Magic3 Pro θα είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις Pink (Golden Hour), White και Black, με το πρώτο να βγαίνει και σε Blue. Οι τιμές τους ορίστηκαν στα €899 και €1099 αντίστοιχα.

honor-magic3-pro-plus-1.jpg

Honor Magic3 Pro+

Στην κορυφή της σειράς Honor Magic3 βρίσκεται η έκδοση Pro+ που διαθέτει κατασκευή από κεραμικό υλικό και νανοκρυστάλλους, 12GB μνήμη RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο και ελαφρώς μικρότερη μπαταρία 4400mAh με φορτιστή 100W (ασύρματη φόρτιση σε ισχύ 50W).

Το Honor Magic3 Pro+ θα κυκλοφορήσει σε τιμή €1499.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading