Horizon Zero Dawn: Το αποκλειστικό του PS4 έρχεται το καλοκαίρι και στα Windows PCs!

Οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων αποδείχτηκαν αληθινές και η Sony προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για τη μεταφορά του Horizon Zero Dawn στα Windows PCs! Ένα από τα κορυφαία αποκλειστικά παιχνίδια του PS4 που κυκλοφόρησε το 2017 από τη Guerrilla Games, θα γίνει διαθέσιμο για τα PCs φέτος το καλοκαίρι, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα αρκετό καιρό μετά την αποκάλυψη σε μια παγωμένη τούνδρα, όπου διασκορπισμένες φυλές ανθρώπων στήνουν μικρές νέες κοινότητες, ενώ κυρίαρχο είδος στον πλανήτη είναι πλέον διάφορα μηχανικά ζώα-ρομπότ, τα οποία κυνηγά η πρωταγωνίστρια Aloy.

Το Horizon Zero Dawn θα γίνει το δεύτερο αποκλειστικό του PlayStation 4 που θα κυκλοφορήσει και για Windows PC, μετά το Death Stranding του Hideo Kojima που αναμένεται στις 2 Ιουνίου 2020 μέσα από τις πλατφόρμες Steam και Epic Games Store. Σημειώστε ότι αμφότερα βασίζονται στη game engine Decima της Guerrilla Games.

Βλέπουμε, λοιπόν, μια στροφή της Sony και προς τους PC gamers, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα κυκλοφορεί όλα τα αποκλειστικά του PlayStation για PC.

[via]

Loading