HTC

HTC 5G Hub: Ένα 5G router - έξυπνη οθόνη - powerbank για τη νέα εποχή 5G δικτύων

HTC 5G Hub
HTC 5G Hub

Θα περίμενε κανείς μια απόπειρα να στρέψει τα βλέμματα επάνω της με την παρουσίαση κάποιου 5G smartphone στο MWC 2019, παρόλα αυτά, η HTC αποφάσισε να στραφεί σε άλλη κατηγορία συσκευής για τη νέα τεχνολογία. Για την ακρίβεια, η εταιρεία παρουσίασε το HTC 5G Hub, ένα ιδιαίτερο gadget που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί 5G router και έξυπνη οθόνη, αλλά και φορτιστής για άλλες συσκευές.

Καταρχάς, το HTC 5G Hub είναι ένα 5G mobile route που μπορεί να λειτουργήσει σαν hotspot για έως 20 χρήστες. Χάριν στο μικρό μέγεθος του, μπορείς να το χρησιμοποιείς στο σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε αρκεί να καλύπτεται η περιοχή με 5G σήμα από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών.

HTC 5G Hub
HTC 5G Hub

Επιπλέον, το HTC 5G Hub είναι μια έξυπνη οθόνη αφής με μέγεθος 5'' και ανάλυση HD (1280 x 720), επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 855 με Snapdragon X50 5G modem, λειτουργικό σύστημα Androd 9 Pie με HTC Sense UI, υποδοχή microSD με υποστήριξη καρτών έως 512GB και always-on ψηφιακό βοηθό Google Assistant, ενώ η μπαταρία 7660mAh επιτρέπει και την αντίστροφη φόρτιση άλλων συσκευών.

Θα το δούμε από το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε χώρες όπου θα προσφέρεται 5G κάλυψη.

Loading