Huawei FreeBuds 4i: Τρομερές επιδόσεις και ANC σε απίστευτη τιμή

H επιβολή του lockdown άλλαξε σημαντικά την εργασιακή πραγματικότητα, με το remote working να είναι ο βασιλιάς της καθημερινότητας μας. Όπως πιθανώς έχετε διαπιστώσει και εσείς οι ίδιοι, τα καθημερινά επαγγελματικά τηλεφωνήματα και οι video κλήσεις πραγματοποιούνται… μετ’εμποδίων, όταν στον ίδιο χώρο βρίσκονται τα παιδιά, η σύντροφος, ο συγκάτοικος, ένα κατοικίδιο ή ένα πλυντήριο! Αυτό που ίσως όμως δεν έχετε σκεφτεί είναι ότι με το κατάλληλο αξεσουάρ το «πρόβλημα» μετατρέπεται σε πλεονέκτημα.

H Huawei, αντιλαμβανόμενη πλήρως την αντίξοη κατάσταση που βιώνουμε, θέλοντας να «λύσει τα χέρια» στην ανθρωπότητα αποφάσισε να αποδείξει για ακόμη μια φορά πώς μπορεί να εξελιχθεί και να καινοτομήσει σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά. Αυτή των TWS ακουστικών.

H εταιρεία παρουσίασε τα Huawei FreeΒuds 4i, ασύρματα ακουστικά, μετατρέποντας την επιθυμητή σας απομόνωση σε μια απλόχερη πολυτέλεια ζωής. Εμείς τα χαρακτηρίζουμε κατά αυτόν τον τρόπο, διότι δεν βρέθηκε στο παρελθόν αντίστοιχο προϊόν που να συνδυάζει άριστα την τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου σε τόσο προσιτή τιμή για τον χρήστη. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ.

copy-of-otter-black-7.jpg

Huawei FreeΒuds 4i: Μικρά στο μάτι, μεγάλα και άνετα στο design

Αρχικά, θα διατυπώσουμε μερικά καίρια ερωτήματα: Ποιος δεν έχει νιώσει αυτή τη γνώριμη ενόχληση στα αυτιά του μετά από την πολύωρη χρήση ακουστικών; Ποιος δεν έχει αφαιρέσει με μένος τα ακουστικά κατά τη διάρκεια της προπόνησης του στο γυμναστήριο; Ποια δεν έχει κουραστεί να τα «πιέζει» συνεχώς για να μην πέσουν, ενώ επιτελεί το ύψιστο έργο του νοικοκυριού;

Η Huawei προνόησε για όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, σχεδιάζοντας ακουστικά σε στρόγγυλη μορφή με ένα λαστιχένιο tip για την άμεση και σταθερή εφαρμογή του. Ταυτόχρονα, διαθέτει έναν πληρέστερο οδηγό για την επιλογή του καταλληλότερου μοντέλου, προκειμένου να είναι το τέλειο «ear match».

Δεδομένου, λοιπόν, του concept της εταιρείας να μας προσφέρει μια εύκολη καθημερινότητα με τα νέα Huawei FreeΒuds 4i δημιούργησε μια θήκη φόρτισης σε οβάλ μικρό σχήμα, με μια επίπεδη βάση για να μην ταλαντεύεται ποτέ πάνω στο γραφείο.

Και στην περίπτωση που χυθεί ο καφές επάνω τους ή πέσουν στον νεροχύτη; Καμία ανησυχία. Τα Freebuds 4i είναι πιστοποιημένα στο πρωτόκολλο IP54 για να αντέχουν στο νερό σε βάθος έως 1m.

copy-of-mkt-freebuds-4i-lifestyle-shot-black-jpg-16-9-20210114-1.jpg

Τι πραγματικά συμβαίνει με την τεχνολογία ANC στα FreeΒuds 4i;

Προκύπτει εκτάκτως μια ανάγκη στη δουλειά, εισέρχεσαι στο γραφείο σου, κάνεις zoom-call με το boss, όμως, ο γιος σου ζει την ξέγνοιαστη ζωή του, ακούγοντας το «Baby Shark». H τεχνολογία του Active Noise Cancellation απομονώνει τον θόρυβο δια μαγείας, χαρίζοντας αφενός σε εσένα ένα καθαρό μυαλό και αφετέρου την εικόνα ενός ήσυχου περιβάλλοντος στο συνομιλητή σου.

Μάλιστα, η Huawei για την αποτελεσματικότητα της απομόνωσης του ήχου, διενήργησε ελέγχους τόσο σε πολύκροτους χώρους, όσο και σε συνθήκες εργασίας στο σπίτι με μικρά παιδιά να εξακολουθούν να ζουν την ξέγνοιαστη ζωή τους. Ο ήχος στα FreeBuds i4 απομονώνεται αρκετά ευχάριστα, όχι όπως συμβαίνει σε παρόμοιες συσκευές, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε θάλαμο πίεσης.

Βέβαια, όταν έρχεται η δύσκολη στιγμή να απαντήσεις στη σύζυγο ενώ μιλάς με τον πελάτη, αν πατήσεις τάχιστα το δεξί ακουστικό παρατεταμένα, ενεργοποιείται το Awareness mode και ακούς πεντακάθαρα το «εξωτερικό» περιβάλλον.

mkt-freebuds-4i-creativeshot-white-psd-rgb-16-9-20210203.jpg

Ατελείωτες ώρες χρήσης, με μία μόνο φόρτιση!

Και αν θεωρείς, πως τα εξέχοντα FreeBuds i4 είχαν να σου προσφέρουν, ό,τι επιθυμούσες, «πλανάσαι πλάνην οικτρά». Η εταιρεία φιλοδοξώντας να ικανοποιήσει επαρκώς τις ανάγκες σου, μεγαλούργησε στο κομμάτι της αυτονομίας.

Μάλωσες με την/τον αγαπημένο σου και θέλεις να ακούσεις μια ατελείωτη playlist, πνίγοντας τον καημό σου; Με τα Huawei FreeBuds 4i μπορείς να εναλλάσσεις το ένα τραγούδι μετά το άλλο για 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής, έχοντας ενεργό ANC με μία μόνο φόρτιση. Ωστόσο, σε προειδοποιούμε, ενδεχομένως, να μειωθούν κάποια λεπτά, αν αποφασίσεις να το έχεις στη διαπασών.

Η θήκη φόρτισης των Huawei FreeBuds 4i προσφέρει επιπλέον 20 ώρες αυτονομίας, ενώ με μόλις 10 λεπτά φόρτισης κερδίζεις περίπου 4 ώρες χρήσης.

Πιο εύκολη διαχείριση, δεν γίνεται!

Στην Huawei δεν χωράνε διαχωρισμοί. Τα Freebuds 4i μπορούν να συνδεθούν ταχύτατα μέσω Bluetooth σε PC, Mac, συσκευές Android και συσκευές iOS. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την κεραία στη συσκευή σου, να ανοίξεις τη θήκη φόρτισης και να κρατήσεις πατημένο το κουμπί στο πλάι μέχρι να ενεργοποιηθεί το pairing mode.

Ακολουθούν απλές, λιτές και περιεκτικές οδηγίες χρήσης:

  • Διπλό tap: 1. Ξεκινά ή σταματά η αναπαραγωγή της μουσικής/video.
    2. Αποδέχεσαι ή ολοκληρώνεις τις τηλεφωνικές κλήσεις.
  • Παρατεταμένο κράτημα στο δεξί ακουστικό και μεταφέρεσαι σε τρία διαφορετικά modes: 1. ANC on
    2. ANC off
    3. Awareness Mode

Η πιο ειλικρινής συμβουλή που θα μπορούσαμε να σας παρέχουμε για τα FreeBuds 4i είναι: «Δεν είναι τα καλύτερα ανάμεσα στα πιο προσιτά ασύρματα ακουστικά, αλλά τα φθηνότερα ανάμεσα στα καλύτερα».

Σημειώνουμε ότι είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στην τιμή των €89 και τα παραλαμβάνετε με δώρο το εκπληκτικό fitness gadget Huawei Band 4, μόνο με παραγγελίες εντός του δικτύου των επίσημων συνεργατών της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading