HUAWEI FreeBuds 5: Επίσημα με πρωτοποριακό σχεδιασμό

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2+ κέρδισαν δημοσιότητα λόγω των πρωτοποριακών, για ακουστικά, λειτουργιών, αλλά τα HUAWEI FreeBuds 5 είναι αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην εκδήλωση της εταιρείας λόγω της εντυπωσιακή εμφάνισης τους που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα!

Η νέα γενιά ασύρματων ακουστικών έρχεται με έναν αρκετά τολμηρό in-ear σχεδιασμό που δεν περιλαμβάνει λαστιχένια tips για να μένουν σταθερά στα αυτιά του χρήστη. Κάθε ακουστικό ενσωματώνει dual drivers 11mm LCP, είναι πιστοποιημένα στο πρωτόκολλο IP54 για προστασία από σταγόνες και σκόνη, και προσφέρουν αυτονομία έως 5 ωρών (ή 30 ώρες με επαναφορτίσεις μέσω της θήκης φόρτισης).

huawei-freebuds-5.jpg

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η υποστήριξη των LDAC και L2HC audio codecs για Hi-Res ποιότητα και Spatial Audio στις συμβατές HarmonyOS 3 συσκευές, το δυναμικό equalizer και η τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC), αλλά και η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε δύο συσκευές μέσω Bluetooth 5.2. Η διαχείριση τους γίνεται και πάλι αγγίζοντας το στέλεχος τους.

Τα HUAWEI FreeBuds 5 θα έρθουν και στην Ευρώπη σε αποχρώσεις Frost Silver, Ceramic White και Coral Orange. Η τιμή του στην Κίνα κινείται κοντά στα €120.

Loading