HUAWEI FreeBuds Pro 2: Επίσημα τα νέα premium ακουστικά της εταιρείας

Από τις νέες συσκευές που παρουσίασε η HUAWEI στην φαντασμαγορική εκδήλωση της στην Κωνσταντινούπολη, όπου μεταξύ άλλων είδαμε και τα εντυπωσιακά HUAWEI MateBook D 16 και MateBook 16s, είναι και τα FreeBuds Pro 2, τα νέα TWS ακουστικά που έρχονται με σημαντικές αναβαθμίσεις και μια νέα πανέμορφη χρωματική επιλογή.

huawei-freebuds-pro-2-2.jpg

Τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν dual drivers, τρία μικρόφωνα και ακύρωση θορύβου στα 47dB και τρομερή αυτονομία, ενώ το κορυφαίο selling point είναι αναμφίβολα το σύστημα Hi-Res Dual Sound που καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων που έχουμε δει από ακουστικά της εταιρείας (από 14 Hz έως 48 kHz). Στα πλεονεκτήματα και η αυτόματη προσαρμογή του equalizer για να απολαμβάνεις τον καλύτερο δυνατό ήχο σε κάθε σενάριο χρήσης.

huawei-freebuds-pro-2-1.jpg

Σε ό,τι αφορά την τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC), τα FreeBuds Pro 2 ανεβάζουν τον πήχη στα 47dB από τα 40dB του προηγούμενου μοντέλου χάριν στην προσθήκη ενός επιπλέον μικροφώνου. Η εταιρεία βελτίωσε τον αλγόριθμο αναγνώρισης των εξωτερικών θορύβων προκειμένου να τους αποκόπτει με μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ενώ γενικότερα η απόδοση του ήχου έχει βελτιστοποιηθεί με τη βοήθεια της Devialet.

huawei-freebuds-pro-2-rf608.jpg

Η κατασκευή τους εξακολουθεί να τα καθιστά πολύ ελαφριά για να μην σε κουράζουν όταν τα φοράς, είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP54 για προστασία από σταγόνες βροχής, ιδρώτα και σκόνη, ενώ η αυτονομία τους φτάνει τις 6.5 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC και τις 4 ώρες με ενεργό ANC. Η θήκη φόρτισης προσφέρει επιπλέον 30 ώρες αυτονομίας.

Τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 θα κυκλοφορήσουν σε αποχρώσεις Silver Blue, Silver Frost (μαύρα) και Ceramic White, με την επίσημη τιμή να ορίζεται στα €199.

Loading