HUAWEI FreeBuds Pro & HUAWEI FreeLace Pro: ANC και κορυφαία εμπειρία ήχου


Τα HUAWEI FreeBuds Pro είναι τα πρώτα true wireless stereo (TWS) ακουστικά με δυναμικό noise cancellation. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, τα νέα ακουστικά της Huawei αναγνωρίζουν το είδος θορύβου που παράγεται στο περιβάλλον του χρήστη και αλλάζουν μεταξύ τριών προφίλ – General, Cosy και Ultimate – για ακόμα πιο αποτελεσματική απομόνωση των ενοχλητικών ήχων. 

Επιπλέον, τα HUAWEI FreeBuds Pro (τα οποία επιτυγχάνουν noise cancellation επιπέδου 40dB) συνδέονται με συσκευές που υποστηρίζουν Android, iOS ή Windows, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να περνά εύκολα από τη μία συσκευή στην άλλη, ενώ πιο εύκολα γίνεται και ο προσαρμοσμένος έλεγχος των ακουστικών, με τον χρήστη να μπορεί να επέμβει στις ρυθμίσεις κάνοντας swipe ή αγγίζοντας τον βραχίονα των ακουστικών.

Θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σε τιμή €199.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση η Huawei ανακοίνωσε και τα νέα HUAWEI FreeLace Pro, που υποστηρίζουν επίσης noise cancellation μέχρι 40dB και αναπαράγουν υψηλής ποιότητας ήχο, ενώ η μπαταρία τους είναι τόσο ισχυρή που με μόλις πέντε λεπτά φόρτιση μπορεί να αντέξει πέντε ώρες συνεχούς μουσικής αναπαραγωγής.

HUAWEI FREEBUDS PRO

HEADPHONE TYPE

In-ear

WEIGHT

6.1g (earphone) 60g (
charging case)

DIMENSIONS

26 x 29.6 x 21.7 mm (earphone)
70 x 51.3 x 24.6 mm (charging case)

DESIGN AND CONNECTIONS

USB-C, gesture control, voice sensor, three microphones

DIAPHRAGM UNIT

11mm dynamic driver

BATTERY

55 mAh
580 mAh

LOAD

USB-C 6W, wireless charging 2W

CONNECTIVITY

Bluetooth 5.2

Loading