Huawei FreeBuds Studio: Τα πανίσχυρα over-ear ακουστικά με αυτονομία 24 ωρών

Μαζί με την κορυφαία σειρά Huawei Mate 40, η εταιρεία παρουσίασε χτες και μια σειρά περιφερειακών συσκευών που καλύπτουν τις κατηγορίες των ακουστικών, smartwatches, ηχείων, θηκών, φορτιστών και…γυαλιών ηλίου.

Ξεκινάμε με τα νέα over-ear ακουστικά της εταιρείας, τα Huawei FreeBuds Studio, τα οποία διαθέτουν 8 μικρόφωνα (4 σε κάθε ακουστικό) που υπόσχονται μείωση του θορύβου κατά 40dB (είναι όντως εξαιρετική επίδοση) χάριν και στην κατασκευή Tee Audio Tube που απομονώνει πλήρως τις μεσαίες και υψηλές συχνότητες θορύβου.

Ακόμη, τα Huawei FreeBuds Studio έρχονται με τρία κύρια modes (Ultra Mode για πτήσεις και τραίνα / General Mode για μέτριες καταστάσεις όπως π.χ. τα εστιατόρια / Cozy Mode για σχετικά ήσυχα μέρη όπως τα γραφεία), τα οποία ελέγχονται από έναν έξυπνο αλγόριθμο που αντιλαμβάνεται το καλύτερο σενάριο για τον χρήστη, ενώ η μετάβαση από το ένα στο άλλο πραγματοποιείται μέσα σε μόλις 1/100 του δευτερολέπτου.

huawei-freebuds-studio-official-2.jpg

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να βρίσκεσαι μέσα σε μια ήσυχη γυάλα, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Awareness Mode πατώντας το ξεχωριστό κουμπί ANC (Active Noise Cancelling) από το αριστερό ακουστικό για να ακούς το περιβάλλον σου, ενώ υπάρχει και το Voice Mode που ρυθμίζεται από την εφαρμογή AI Life App για ενίσχυση των ανθρώπινων φωνών με ταυτόχρονη μείωση του παράπλευρου θορύβου.

Στο τεχνικό κομμάτι βρίσκουμε drivers 40mm με πολυμερές διάφραγμα 4 επιπέδων, δυνατότητα αναπαραγωγής συχνοτήτων έως 48kHz και πολύ βαθιά μπάσα σε συχνότητα μόλις 4 Hz. Στα θετικά και το Low Latency Mode για gamers, που ελαχιστοποιεί την όποια καθυστέρηση στη μετάδοση του ήχου. Επίσης, υποστηρίζουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε δύο συσκευές με άμεση μετάβαση από τη μία στην άλλη και η σύζευξη επιτυγχάνεται ταχύτατα και σταθερά χάριν στο διπλό σύστημα της κεραίας. 

huawei-freebuds-studio-official-4.jpg


Η διαχείριση γίνεται με αγγίγματα και η αναπαραγωγή σταματά αυτόματα μόλις τα βγάλεις από το κεφάλι σου. Τέλος, η Huawei υπόσχεται αυτονομία έως 24 ώρες με απενεργοποιημένη την ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) και φορτίζουν πλήρως μέσα σε μία ώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με 10 λεπτά φόρτισης κερδίζεις σχεδόν 8 ώρες χρήσης (με απενεργοποιημένο το ANC).

Τα Huawei FreeBuds Studio θα κυκλοφορήσουν στα €299.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading