Huawei Mate 20 Pro: Ανθεκτικό στις γρατζουνιές, πολύ ευαίσθητο στα λυγίσματα

huawei-mate-20-pro-review

Τις τελευταίες εβδομάδες, το ενδιαφέρον του κοινού είναι ιδιαίτερα έντονο για το Huawei Mate 20 Pro και όχι άδικα, όπως ανέλυσε πολύ όμορφα ο Βασίλης Ανανιάδης στο review του. Ήρθε η ώρα, ωστόσο, να περάσει και αυτό από τα χέρια του JerryRigEverything για να δούμε την ανθεκτικότητα του σε γρατζουνιές, καψίματα και λυγίσματα.

Όπως θα δείτε στο video, η πρόσοψη του Huawei Mate 20 Pro συμπεριφέρεται πολύ καλά στην εγχάραξη μέχρι το επίπεδο 7, δηλαδή όσο φτάνουν και τα περισσότερα high-end smartphones της αγοράς. Ιδιαίτερα καλή είναι και η ανθεκτικότητα της πίσω πλευράς τόσο στην εγχάραξη, όσο και στα δακτυλιές. Παρόλα αυτά, στις άλλες δύο δοκιμασίες δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά.

Στο όχι και τόσο συνηθισμένο σενάριο του καψίματος, η οθόνη Super AMOLED του Huawei Mate 20 Pro έδειξε ότι συνεχίζει να καίγεται αν κρατήσεις αναπτήρα επάνω της για 25 δευτερόλεπτα και αυτά τα pixels προφανώς καταστρέφονται. Κακή, επίσης, είναι και η συμπεριφορά στο περίφημο τεστ λυγίσματος, καθώς η οθόνη σπάζει σχετικά εύκολα σε σύγκριση με άλλα high-end smartphones.

Εδώ που τα λέμε, αν δώσεις τόσα χρήματα για ένα smartphone, τότε καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός, άσχετα με τις επιδόσεις του σε αυτές τις δοκιμασίες.

Loading