Huawei nova 4e (aka P30 Lite): Επίσημα renders και τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei nova 4e
Huawei nova 4e

Όπως το συνηθίζει, η Huawei θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του Lite μοντέλου της σειράς που ετοιμάζει μερικές ημέρες νωρίτερα και με άλλη ονομασία για την αγορά της Κίνας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε το Huawei nova 4e, το οποίο θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο ως Huawei P30 Lite, ενώ η παρουσίαση του θα γίνει στις 14 Μαρτίου.

Σήμερα, έρχονται στη δημοσιότητα επίσημα renders και τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής από την ιστοσελίδα MySmartPrice, που τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει ένα καλό ιστορικό έγκυρων διαρροών.

Το Huawei nova 4e αναμένεται με οθόνη 6.15'' FHD+ LCD και notch-σταγόνα, επεξεργαστή Kirin 710 SoC, 4GB/6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 24MP + 8MP (ευρυγώνιος φακός) + 2MP (βάθος πεδίου), εμπρόσθια κάμερα 32MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.0 και μπαταρία 3340mAh

Το Huawei nova 4e (aka Huawei P30 Lite) θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τρία χρώματα (Garnet Blue, Magic Night και Pearl White).

[via]

Loading