Huawei P30 / P30 Pro: Οι θήκες της Olixar αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό τους

Η Olixar αποκάλυψε πρόσφατα τον σχεδιασμό της σειράς Samsung Galaxy S10 μέσω των προστατευτικών θηκών που ετοιμάζει και κάτι παρόμοιο βλέπουμε σήμερα για τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro. Τα σχέδια της βασίζονται σε πληροφορίες "εκ των έσω" και διαμοιράστηκαν από το MobileFun, ένα αξιόπιστο οnline κατάστημα περιφερειακών για smartphones.

Χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση από τη Huawei, παρατηρούμε ότι οι εικόνες συμφωνούν με τις φήμες για κυρτό OLED panel και notch-σταγόνα, ενώ για πρώτη φορά έχουμε μια ένδειξη για τις κάμερες των δύο μοντέλων. Το "απλό" Huawei P30 αναμένεται με τριπλή κάμερα και flash από κάτω, ενώ το Huawei P30 Pro με τετραπλή κάμερα και το flash από δίπλα της. Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος αισθητήρας θα είναι πιθανότατα ο 38MP Sony IMX607.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι συνεχόμενες διαρροές για το Huawei P30 από τόσο νωρίς δεν προκαλούν εντύπωση. Σκεφτείτε ότι μπαίνουμε σε μια χρονιά - σταθμό για τα δίκτυα 5G και τα αναδιπλώμενα smartphones, επομένως, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές συσκευών Android θέλουν να "πηδήξουν επάνω στο βαγόνι" όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν αποκλείεται η παρουσίαση των Huawei P30 και Huawei P30 Pro να γίνει μέσα στο Μάρτιο.

[via]

Loading