HUAWEI: Παρουσίασε νέα καινοτόμα προϊόντα στην IFA 2022

Με μια νέα σειρά προϊόντων, η HUAWEI έδωσε δυναμικό «παρών» στη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA 2022, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, από την 1η έως τις 6 Σεπτεμβρίου, Τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και σε λειτουργικά προγράμματα, η Huawei συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη, πιο διαδραστική και πιο εύκολη τη σχέση των χρηστών με την τεχνολογία. Κι αυτό ακριβώς παρουσίασε και στη φετινή IFA 2022, με τις νέες έξυπνες συσκευές γραφείου, τα wearables, αλλά και τη νέα φωτογραφική καινοτομία στα smartphone να κλέβουν την παράσταση.

huawei-nova-10-ifa.jpg

HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro

Η Huawei «αποκάλυψε» στο Βερολίνο, τα ολοκαίνουργια smartphone HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro που δημιουργήθηκαν με έμφαση στις τελευταίες τάσεις της φωτογραφίας και ανατρέπουν την παράδοση στα έξυπνα κινητά, που έδινε προτεραιότητα στην πίσω κάμερα. Με δεδομένο ότι εκατομμύρια χρήστες των πιο πρόσφατων εφαρμογών κοινωνικών μέσων, χρειάζονται μια μπροστινή κάμερα υψηλής απόδοσης, τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro διαθέτουν μια εντυπωσιακή εμπρόσθια κάμερα 60MP Ultra-Wide Angle με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, ενώ το HUAWEI nova 10 Pro διαθέτει επίσης μια επιπλέον κάμερα πορτρέτου 8 MP για “κρυστάλλινα” κοντινά πλάνα.

Επίσης, διαθέτουν μια σειρά από εντυπωσιακές προδιαγραφές που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν τη νεότερη γενιά, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω κάμερας 50MP με προηγμένη επεξεργασία εικόνας, υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης οθόνης και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Όλα αυτά συνδυάζονται με έναν απίστευτα κομψό σχεδιασμό, που διακρίνεται για τις λεπτές γραμμές καθώς η σιλουέτα του HUAWEI nova 10 Pro «μετρά» μόλις 7,88 χιλιοστά ενώ το nova 10 είναι ακόμα πιο λεπτό, μόλις στα 6,88 χιλιοστά.

huawei-matebook-x-pro.jpg

Huawei MateΒοοκ X Pro

Ο τελευταίος, πανάλαφρος ελαφρύς έξυπνος φορητός υπολογιστής-ναυαρχίδα της Huawei, ο HUAWEI MateBook X Pro, παρουσιάστηκε στο Βερολίνο και εντυπωσίασε με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του και το όμορφο μεταλλικό ματ φινίρισμα. Το MateBook X Pro χρησιμοποιεί ελαφριά και ανθεκτικά κράματα μαγνησίου, ενώ η διαδικασία επίστρωσης οξείδωσης μικρό-τόξου καθιστούν το φορητό υπολογιστή εξαιρετικά ανθεκτικό, ευχάριστο στην αφή και πανεύκολο να μεταφερθεί.

Το νέο HUAWEI MateBook X Pro ξεχωρίζει με οθόνη FullView 14,2 ιντσών 3,1K και διαθέτει το πιο προηγμένο touchpad που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε MateBook. Το HUAWEI Free Touch υποστηρίζει οκτώ καινοτόμα στοιχεία χειροκίνητου ελέγχου, όπως μεταξύ άλλων στιγμιότυπα οθόνης, φωτεινότητα, ρύθμιση έντασης ήχου..

Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς, το chipset διαθέτει ολοκαίνουργια υβριδική αρχιτεκτονική που είναι 60% πιο αποδοτική από τον προκάτοχό του, ενώ το νέο σύστημα ψύξης Huawei Shark Fin Fan επιτρέπει στο MateBook X Pro να λειτουργεί αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

huawei-matepad-pro-11.jpg

HUAWEI MatePad Pro

Το tablet ναυαρχίδα επόμενης γενιάς, το HUAWEI MatePad Pro, εντυπωσίασε με το καινούριο, αναβαθμισμένο design, την ποιότητα της οθόνης, την οπτικοακουστική εμπειρία, το λογισμικό και το υλικό κατασκευής. Έρχεται με οθόνη HUAWEI OLED Real Colour FullView 12,6 ιντσών με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και τεχνολογία Universal Color Consistency για να παρέχει πλουσιότερα χαρακτηριστικά και σταθερό χρώμα.

Το HUAWEI MatePad Pro βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα των tablets, προσφέροντας μια εμπειρία που μοιάζει με υπολογιστή. Χαρακτηριστικά όπως ο πολλαπλασιαστής εφαρμογών και η υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων επιτρέπουν την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών εργασιών. Επιπλέον, το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) και το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο παρέχουν στους χρήστες ευελιξία κατά την εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών γραφείου, δημιουργικού και μελέτης.

huawei-watch-d-official-1.jpg

HUAWEI WATCH D

Πολλές από τις φορητές συσκευές της Huawei μπορούν να παρακολουθούν μια ποικιλία σημαντικών ζωτικών στατιστικών στοιχείων υγείας, όπως η ακριβής παρακολούθηση καρδιακών παλμών και η μέτρηση SpO2, παρέχοντας στους χρήστες πολύτιμες πληροφορίες. Η Huawei παρουσίασε στο Βερολίνο το HUAWEI WATCH D, το οποίο μετρά την αρτηριακή πίεση και θα υποστηρίζει ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Το HUAWEI WATCH D λειτουργεί επίσης ως ολοκληρωμένος βοηθός υγείας με παρακολούθηση SpO2 και καρδιακών παλμών όλη την ημέρα, παρέχοντας αυτόματες υπενθυμίσεις χαμηλού επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, καθώς και παρακολούθηση ύπνου και άγχους.

huawei-hms.jpg

Huawei Mobile Services (HMS)

Το οικοσύστημα HMS της Huawei συνεχίζει να αναπτύσσεται με πραγματικά εντυπωσιακή ταχύτητα. Εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας και αγορών στους χρήστες σε πολλές συσκευές. Η Huawei συνεχίζει επίσης να επενδύει στo κατάστημα εφαρμογών AppGallery, η οποία έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος και υπάρχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που εργάζονται για να ενσωματώσουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές.

Μέσω του AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης.

Loading