HUAWEI Sound Joy: Το νέο μέλος της παρέας φέρνει τον ποιοτικό ήχο παντού!


Η Άνοιξη αρχίζει δειλά δειλά να κάνει την εμφάνιση της, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η μέρα μεγαλώνει, η διάθεση ανεβαίνει και οι εξορμήσεις της παρέας θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Οι συνάξεις και οι εκδρομές γίνονται ακόμα καλύτερες όταν υπάρχει το απαραίτητο soundtrack, καθώς θα αποτυπωθεί στις αναμνήσεις σας όταν θα κοιτάζετε τις φωτογραφίες και τα videos. Τα smartphones είναι μια κάποια λύση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν τα επίπεδα απόδοσης ενός φορητού ηχείου.

Επιλογές υπάρχουν πολλές, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν βρίσκεις το ολοκληρωμένο πακέτο που θα καλύπτει πλήρως κάθε ανάγκη σας. Γράψτε λάθος. Πλέον υπάρχει ένα φορητό ηχείο που απαντά σε κάθε ερώτηση σας προτού προλάβετε καν να ρωτήσετε! Ο λόγος για το νέο φορητό ηχείο HUAWEI Sound Joy, το οποίο είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.

huawei-sound-joy-product-image-1500x1500-en-black05-20210929.jpg

Θέλετε ευκολία στη μεταφορά και ανθεκτικότητα;

Το HUAWEI Sound Joy έρχεται με premium κυλινδριμή κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP67 για προστασία από σκόνη και νερό (αντέχει σε βάθος έως 1m για 30 λεπτά), ενώ ζυγίζει λιγότερο από 680gr για να το μεταφέρετε χωρίς κόπο μέσα στην τσάντα σας παντού!

Θέλετε ευκολία στη σύνδεση;

Η σύνδεση με οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή γίνεται άμεσα με ένα άγγιγμα χάριν στη λειτουργία One-Touch Transfer. Το κάθε μέλος της παρέας μπορεί να συμμετέχει στη…δουλειά του DJ βάζοντας το δικό του τραγούδι χωρίς να ταλαιπωρείται με συνδέσεις - αποσυνδέσεις από τη σύζευξη του ηχείου με το smartphone κάποιου άλλου χρήστη.

huawei-sound-joy-product-image-1500x1500-en-black02-20210929.jpg

Θέλετε υψηλή απόδοση;

Η κατασκευή του HUAWEI Sound Joy έγινε σε συνεργασία με τη Devialet και μέσα του κρύβει ένα ηχείο ισχύος 20W, 1x tweeter ισχύος 10W και δύο passive radiators αντιδιαμετρικά του κυλίνδρου. Ο στερεοφωνικός ήχος θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα χάριν στην συνολική ένταση του, την καθαρότητα στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες, αλλά και στα ασύγκριτα βαθιά και δυνατά μπάσα του. Είναι βέβαιο ότι οι φίλοι σας θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό όταν το ακούσουν στο πάρκο και οι διπλανές παρέες θα ψάχνουν να βρουν αν έχετε στήσει μεγάλα ηχεία δίπλα σας! Αν μάλιστα έχετε στη διάθεση σας δύο HUAWEI Sound Joy μπορείτε να τα συνδέσετε για να παίζουν και τα δύο ταυτόχρονα για ακόμα πιο πλούσια εμπειρία ακρόασης σε Stereo mode.

Θέλετε μεγάλη αυτονομία;

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα των ασύρματων Bluetooth ηχείων είναι η σχετικά μικρή αυτονομία τους. Με το HUAWEI Sound Joy, όμως, δεν θα περάσει ποτέ από το μυαλό σας ότι θα μείνει το πάρτι στη μέση! Μετά από πλήρη φόρτιση της μπαταρίας χωρητικότητας 8800mAh που κρύβει μέσα του, θα μπορείτε να απολαύσετε 26 ώρες αναπαραγωγής μουσικής! Φεύγετε Σαββατοκύριακο, λοιπόν, και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ούτε στιγμή αν έχετε φορτίσει το HUAWEI Sound Joy για τη βραδινή μάζωξη στο μπαλκόνι, το πάρκο ή την παραλία!

huawei-sound-joy-product-image-1500x1500-en-green06-20210929.jpg

Το HUAWEI Sound Joy ήρθε για να γίνει το νέο μέλος της παρέας σας, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε χώρο ως βασική συσκευή για την αναπαραγωγή μουσικής, την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, όπως και για gaming. Με καλαίσθητη και διακριτική εμφάνιση, ανθεκτική κατασκευή, πλούσιο και ποιοτικό ήχο, ευκολία στη χρήση και τρομερή αυτονομία, δεν το χάνεις με τίποτα! Έτσι δεν πρέπει να χάνεις και στιγμές απόλαυσης, δείτε εδώ μερικές από αυτές!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr



Loading