HUAWEI Watch Buds: Επίσημο το smartwatch που κρύβει μέσα του ασύρματα ακουστικά

Οι διαρροές των προηγούμενων ημερών αποδείχτηκαν αληθινές, καθώς η HUAWEI προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση ενός πολύ ιδιαίτερου gadget με ονομασία HUAWEI Watch Buds. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα smartwatch που κρύβει κάτω από το καντράν δύο ασύρματα ακουστικά, έτσι ώστε να έχεις στα χέρια σου μια συσκευή 2-σε-1 και να μην χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου θήκη.

huawei-watch-buds-official-1.jpg

Από την πλευρά του smartwatch έχουμε οθόνη 1.43’’ AMOLED ανάλυσης 466 x 466, με κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι, υποστήριξη πληθώρας λειτουργιών παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας και της ευεξίας του χρήστη (SpO2, ύπνος, stress, 80+ προγράμματα εκγύμνασης, ηλεκτροκαρδιογράφημα, κολπική μαρμαρυγή κ.ά.), κεραίες Bluetooth 5.2 και GPS, και λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 3.0.

huawei-watch-buds-official-2.jpg

Σηκώνοντας το καντράν αποκαλύπτονται δύο ασύρματα ακουστικά που ζυγίζουν μόλις 4gr το καθένα, είναι πιστοποιημένα στο πρωτόκολλο IP54 για προστασία από σταγόνες και σκόνη, διαθέτουν τεχνολογία AI noise cancelation και προσφέρουν αυτονομία 4 ωρών για αναπαραγωγή μουσικής ή 2.5 ώρες ομιλίας με απενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου. 

huawei-watch-buds-official.jpg

Σύμφωνα με την εταιρεία, το HUAWEI Watch Buds προσφέρει συνολική αυτονομία 3 ημερών και η πλήρης φόρτιση ολοκληρώνεται σε περίπου 100 λεπτά. Το συνολικό βάρος του gadget δεν ξεπερνά τα 67gr.

Το HUAWEI Watch Buds είναι διαθέσιμο ήδη στην Κίνα σε τιμή 2988 yuan (περίπου €405), αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα το δούμε σε άλλες αγορές.

Loading