HUAWEI Watch D: Το δώρο που αναζητούσες για την παρακολούθηση της υγείας σου!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως η καταλληλότερη περίοδος για να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα, να θυμηθούν πως ένιωθαν όταν ήταν παιδιά και φυσικά να εκφράσουν στους οικείους τους πως ό,τι και αν συμβεί, η αγάπη θα θριαμβεύει πάντα. Στην δική μας μικρή γωνιά του κόσμου, αυτή η αγάπη εκφράζεται παραδοσιακά με δύο τρόπους, το φαγητό και τα δώρα!

Για το θέμα του φαγητού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, διότι είναι στην κουλτούρα μας τα πλούσια οικογενειακά τραπέζια ανεξάρτητα των όποιων κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών, αλλά για τα δώρα όσο πληθαίνουν οι επιλογές, τόσο δυσκολεύει η απόφαση. Σαφέστατα όταν πρόκειται για δώρο που αφορά το παιδί είναι λίγο πιο εύκολη η επιλογή, όμως τι κάνουμε στην περίπτωση των ενηλίκων; Η απάντηση έρχεται και πάλι από τον τομέα της Τεχνολογίας, φυσικά από τη HUAWEI!

huawei-watch-d-xmas-2.jpg

Ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσατε να προσφέρετε αυτά τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους σας που θέλουν να παρακαλουθούν την υγεία τους είναι το HUAWEI Watch D, ένα πραγματικό smartwatch - πιεσόμετρο για παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για την εκτέλεση ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) απευθείας από τον καρπό τους οποτεδήποτε το θελήσουν! Το HUAWEI Watch D έχει λάβει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις συγκεκριμένες ιδιαίτερα χρήσιμες λειτουργίες που θα βοηθήσουν τους χρήστες να πραγματοποιούν με ασφάλεια και αξιοπιστία τις μετρήσεις τους!

Εκτός, όμως, από την μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του ECG, το HUAWEI Watch D είναι ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο smartwatch που προσφέρει στον χρήστη όλες τις σύγχρονες λειτουργίες που περιμένει από ένα τέτοιο gadget και, φυσικά, με την τρομερή αυτονομία που χαρακτηρίζει γενικότερα τα smartwatches της HUAWEI. Με δυνατότητες όπως επιστημονική παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα (SpO2), ανίχνευση θερμοκρασίας και περισσότερες από 70 λειτουργίες προπόνησης, το HUAWEI Watch D είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένας σύντροφος υγείας στο χέρι των αγαπημένων σας!

huawei-watch-d-xmas-1.jpg

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν είναι εύκολο για κάποιον μη εξοικειωμένο χρήστη να καταλάβει τις λειτουργίες των smartwatches της HUAWEI, τότε μπορείτε να μείνετε ήσυχοι διότι η εταιρεία έχει προνοήσει ούτως ώστε το περιβάλλον χρήσης να είναι όσο το δυνατόν πιο απλοϊκό γίνεται. Με απλά αγγίγματα στη μεγάλη ευκρινή οθόνη του και ένα πάτημα ξεκινά η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, η μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα ή η εκτέλεση του καρδιογραφήματος. Όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται επάνω στην οθόνη, ενώ μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health μπορείς να βλέπεις αναλυτικά την εξέλιξη των μετρήσεων σε βάθος χρόνου, μαζί με συμβουλές ή/και προτροπές για να επισκεφθείς τον γιατρό σου. Φυσικά, αντίστοιχες πληροφορίες υπάρχουν για τις προπονήσεις, τον ύπνο, το στρες κλπ. και είναι πανεύκολη η εξαγωγή τους για να τις διαμοιραστείτε απευθείας με τον γιατρό.

Το HUAWEI Watch D είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS, προσφέρει αυτονομία έως 7 ημερών με μία φόρτιση και αυτή τη στιγμή είναι το πιο καινοτόμο smartwatch στον τομέα της παρακολούθησης της ευεξίας του χρήστη. Μια ιδανική επιλογή δώρου για τις μεγαλύτερες ηλικίες και όχι μόνο!

Το HUAWEI Watch D θα βρείτε στα καταστήματα Κωτσόβολος.

huawei-watch-gt3-pro-offer.jpg


Η κατηγορία των smartwatches, όμως, αποδεικνύεται από την κίνηση στην αγορά ότι απασχολεί γενικότερα όλες τις ηλικίες και έχει αναδειχθεί σε κορυφαία προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Η κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο - δήλωση με απόλυτα κομψό σχεδιασμό δεν είναι άλλη από το HUAWEI Watch GT 3 Pro!

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις (Ceramic και Titanium), αμφότερες με πολυτελή και πανέμορφο σχεδιασμό, ανθεκτική κατασκευή, ανεπανάληπτη αυτονομία και πληθώρα λειτουργιών που αφορούν την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας, της ευεξίας και του fitness.

huawei-watch-gt3-pro-leather.jpg

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro διαθέτει την τελευταία τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+ με την οποία παρακολουθεί τις μεταβολές του καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο με απίστευτη ακρίβεια, το επίπεδο κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), τα διάφορα στάδια του ύπνου, τα επίπεδα stress και τον εμμηνορρυσιακό κύκλο των γυναικών. Από τον περασμένο μήνα, μάλιστα, έχει προστεθεί και η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα δύο μοντέλα HUAWEI Watch GT 3 Pro έρχονται με τρομερά ευκρινείς οθόνες AMOLED (1.43’’ η Titanium και 1.32’’ η Ceramic), είναι συμβατά με iPhone και Android, ενώ προσφέρουν αυτονομία έως 14 και έως 7 ημέρες αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Loading